eMAG: laptopuri cu cele mai noi procesoare din 2017

eMAG: laptopuri cu cele mai noi procesoare din 2017

eMAG derulează Black Friday 2017 pe 17 noiembrie, dar până atunci mai e timp de cumpărat produse la preț redus, ca să nu îți strici o zi cu așteptarea. 

Recomandările zilei de pe eMAG sunt laptopuri cu cele mai bune procersoare disponibile la acest moment pe piața din România. De aici derivă și un prim sfat pentru Black Friday: nu cumpăra un procesor mai vechi de-o generație. Astfel, Intel a ajuns acum la Coffee Lake și Kaby Lake Refresh, adică a opta generație, iar pe piață încă mai sunt laptopuri cu a cincea sau a șasea generație.

De pe eMAG am ales și un laptop cu AMD Ryzen, noua încercare a producătorului de-a rivaliza cu Intel și de-a avea succes. Noua generație de procesoare mobile este detaliată aici. Acum, în ceea ce privește laptopurile de urmărit de Black Friday, alege un model cu cel mai bun procesor: Intel Kaby Lake R sau AMD Ryzen, cel puțin 8GB de memorie RAM, un SSD de cel puțin 128GB (de preferat, mai mare) și o rezoluție cel puțin full HD.

eMAG: laptopuri de cumpărat acum sau de Black Friday

AMD Ryzen a ajuns întâi într-un ASUS ROG. Procesorul are opt nuclee, la 3GHz și cu frecvență turbo 3,7GHz, are un ecran full HD de 17,3 inci, 8GB de memorie RAM, 1TB spațiu de stocare și o placă video dedicată Radeon RX580 cu 4GB de memorie RAM. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

Ziceam de Intel Kaby Lake R și acesta e într-un dispozitiv de tipul 2în1 de la Lenovo: Yoga 920. Are un ecran de 13,9 inci la rezoluție 4K, un procesor Intel i7 cu patru nuclee și 1,8GHz frecvență, care ajunge în turbo la 4GHz. Memoria RAM este de 8GB și placa video este integrată, Intel HD Graphics 620. Mai mult, are un SSS de 512GB. Poți cumpăra acest produs de AICI.

Într-o listă cu laptopuri pe care să le urmărești de Black Friday trebuie să ai și un Dell, mai ales că în ultimii doi ani producătorul s-a descurcat tot mai bine. Astfel, ai un Dell Inspiron 7570 cu Intel i7, ecran de 15,6 inci full HD, 8GB de memorie RAM, 512GB spațiu de stocare și o placă video dedicată Nvidia 940MX cu 4GB de memorie RAM. Laptopul este disponibil AICI.

Un laptop la fel de bun, dar la un preț mult mai mic, este Acer Swift 3 cu ecran de 14 inci full HD, 8GB de memorie RAM, un Intel i7 și placă video dedicată de la Nvidia cu 2GB de memorie dedicată. Laptopul este disponibil la reducere AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: