25 nov. 2016 | 11:15

Jocuri gratuite Ubisoft, la sărbătorirea a 30 ani de activitate

Gaming
Jocuri gratuite Ubisoft, la sărbătorirea a 30 ani de activitate

Un număr mare de jocuri gratuite reorezintă surpriza companiei Ubisoft pentru fanii săi, cu ocazia sărbătoririi a 30 de ani de activitate.

Indiferent dacă aveți o fascinație pentru titlurile din franciza Assassin`s Creed, shooterele Rainbow Six sau aventurile lui Rayman, din totdeauna, acestea au fost comercializate sub brandul Ubisoft. O companie cu sediul principal în Rennes, Franța, aceasta s-a extins la ora actuală cu centre de dezvoltare în mai multe orașe din lume și sedii locale de distribuție în foarte multe țări. Au trecut însă 30 de ani până să atingă nivelul de popularitate actual, iar o ocazie atât de importantă nu putea să treacă neobservată.

30 de jocuri gratuite Ubisoft

Pentru că a împlinit frumoasa vârsă de 30 de ani, anul acesta, în luna decembrie, Ubisoft nu va celebra doar Crăciunul, ci și trei decenii de activitate. Pentru a le marca într-un mod cât se poate de original, gigantul din gaming a organizat 30 Days of Giveaways – 30 de zile de gratuități. Cu alte cuvinte, începând cu 24 noiembrie, în fiecare zi vă veți bucura de ceva gratuit din partea companiei franceze pentru a nu uita că se fac 30 de ani de când îi jucați titlurile.

În cea mai mare parte, probabil că vom vorbi de jocuri gratuite Ubisoft, dar nu este exclus să vedem și DLC-uri sau alte forme de conținut digital.

Cele 30 de zile de oferte au început deja și, în prima zi, avem parte de Rayman Classic pentru mobile. Nu știu momentan dacă oferta va expira în câteva zile sau ne vom putea bucura de ea timp de o lună, dar ar fi păcate să nu experimentați jocul din 1995 care a făcut istorie în stilul jump&run. Tot în cadrul aceleiași aniversări, într-una din zile, vor fi oferite 300 dintre cele mai noi și atrăgătoare titluri din portofoliul Ubisoft, dar acelea vor fi disponibile doar primilor 300 de persoane care accesează blogul companiei și se autentifică cu numele de utilizator și parola Ubisoft. Asta înseamnă că, până pe 23 decembrie, ar fi bine ca, în fiecare zi, să intrați pe această pagină.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele