30 mart. 2017 | 07:49

Competiția Android – iOS ajunge la Casa Albă: Donald Trump și-a luat iPhone

ACTUALITATE
Competiția Android - iOS ajunge la Casa Albă: Donald Trump și-a luat iPhone

După câțiva ani în care a fost utilizator de Galaxy S, Donald Trump se pare că a fost obligat de circumstanțe să facă tranziția către un iPhone.

Competiția dintre iOS și Android este una foarte veche. De aproximativ 10 ani, Apple a lansat noi iPhone-uri, doar pentru ca un număr foarte mare de companii să încerce să iasă în față cu terminale ce rulează Android. Cu terminale de top pe piață, Samsung a avut cel mai mult de câștigat din această competiție. Până de curând, chiar și președintele Statelor Unite era utilizator de Samsung Galaxy S.

Din motive de securitate și pentru că iPhone-urile pot fi mai ușor controlate într-un mediu corporate, președintele Statelor Unite a devenit în urmă cu câteva săptămâni utilizator de iOS.,,@readlDonaldTrump a folosit noul său iPhone în ultimele săptămâni aici pe Twitter. Da, este #Potus45 cel care citește și scrie tweet-uri.” Aceasta a fost o postare făcută de Dan Scavino Jr. pe Twitter, directorul de social media al președenției americane a insistat pe faptul că majoriatea postărilor pe Twitter vin chiar din mâinile președintelui Statelor Unite.

În principiu, au existat câteva speculații legate de utilizarea unui iPhone de către Trump de câteva săptămâni, după ce mai multe postări ale sale au figurat ca fiind expediate de pe Twitter pentru iPhone. Declarația lui Scavino confirmă autenticitatea acestor postări.

Donald Trump a fost criticat intens în trecut pentru alegerea sa de telefon, după ce decizia sa neinspirată de a folosi un smartphone vulnerabil la hacking precum un Galaxy S3 a făcut înconjurul lumii. Au existat câteva zvonuri cum că ar fi renunțat la el înainte de inaugurare, dar nu a durat mult până când a devenit evident că îl folosește în continuare pentru postările sale private. Trecerea la iPhone a lui Trump a avut loc după ce mai multe persoane din Congresul Statelor Unite au făcut plângeri oficiale de îngrijorare vizavi de efectul nefast pe care l-ar putea avea utilizarea unui telefon uzual ce poate fi achiziționat din orice magazin.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele