Pe acest site îl poți lovi pe Donald Trump folosindu-te de pisici

Pe acest site îl poți lovi pe Donald Trump folosindu-te de pisici

Donald Trump apelează la avocați după ce o tânără realizează o pagină web în care pisicile lovesc imaginile de pe site care îl întruchipează pe președintele american.

Conform surselor, Trump este ocupat în această săptămână să aducă la tăcere o adolescentă de 17 ani, pe nume Lucy, care a înființat recent o pagină numită Kittenfeed.com (care purta inițial numele TrumpScratch, trimițând la urmele de zgârieturi pe care pisicile le pot provoca pe imaginile cu chipul președintelui) . În aces joc online, utilizatorii au ocazia de a lovi fața lui Donald Trump, folosindu-se de labele unei pisici, conform Mashable.

Din câte putem deduce din descrierea paginii web create de tânără, pare să avem de a face cu un joc anti-trump, destul de inofensiv. Aparent pisicile nici măcar nu zgârie. Însă creația începe să prindă mai multă atenție odată ce un „foarte cunoscut om de afaceri”, care se zvonește că ar fi Trump, le cere avocaților săi să remedieze problema. Aceștia îi trimit o scrisoare tinerei prin care o încurajează să închidă pagina.

Deși aceasta a răspuns prin schimbarea numelui paginii cu ceva mai puțin deranjant, consiliul președintelui nu consideră că modificarea este suficientă și continuă să o preseze pe aceasta să respecte propunerea discutată.

Ca răspuns la presiunile avocaților, Lucy afirmă că „Este destul de trist că cei care se ocupă de administrare se concentrează mai mult să se facă plăcuți, îngropând știrile reale și eliminând paginile, precum cea pe care am creat-o, care îl pun pe președinte într-o lumină proastă”.

După cum era de așteptat, rezultatul acțiunilor întreprinse de avocații lui Donald Trump au avut efectul contrar decât cel pe care aceștia îl așteptau. Astfel, se pare că numărul de vizitatori a crescut semnificativ de la 3.000 de oameni, câți intrau inițial pe pagina creată de tânără, la 50.000. Din pricina aglomerării imense, rețeaua a căzut periodic pe parcursul zilei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: