WhatsApp suportă acum GIF-urile în versiunea pentru iOS

WhatsApp suportă acum GIF-urile în versiunea pentru iOS

Posesorii de dispozitive iOS care utilizează WhatsApp se vor bucura în curând de un feature nou.

Când vine vorba de servicii de mesagerie, este cât se poate de clar că piața a devenit din ce în ce mai competitivă în ultimul timp. După cum scrie și TechCrunch, iMessage, Snapchat și Allo sunt doar câteva dintre aplicațiile cu care WhatsApp concurează în această perioadă. Astfel, pentru a ține pasul cu rivalii săi, serviciul deținut de Facebook a primit de curând un update important.

Versiunea pentru iOS a aplicației suportă acum GIF-urile, dar și o serie de elemente noi, precum Live Photos sau videoclipuri de scurtă durată, care pot fi acum transformate în GIF-uri. În cazul videoclipurilor, durata acestora trebuie să fie mai mică de șase secunde. Iar în cazul Live Photos, utilizatorii trebuie să se folosească de feature-ul 3D Touch din interfața ”Attach”. Acolo, ei vor fi nevoiți să aleagă opțiunea ”Select as GIF”.

În cazul în care acestea vi se par prea complicate, trebui să știți că WhatsApp are acum și propriul motor de căutare pentru GIF-uri. Pentru moment, feature-urile menționate mai sus nu se regăsesc și pe Android, acesta fiind, probabil, motivul pentru care nu am avut parte de un anunț oficial până în acest moment.

WhatsApp beneficiază de una dintre cele mai numeroase comunități, având peste un miliard de utilizatori activi în toată lumea. Facebook a plătit nu mai puțin de 19 miliarde de dolari pentru companie, iar Mark Zuckerberg a justificat această sumă afirmând că WhatsApp este una dinte puținele aplicații care au potențialul de a atinge un număr uriaș de utilizatori.

Pentru cei care folosesc aplicația zilnic, WhatsApp nu mai este demult un mister. Alții, însă, probabil nu sunt conștienți de numărul mare de posibilități pe care WhatsApp li-l oferă. Din această cauză, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai bune trucuri pe WhatsApp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: