Universul Marvel se extinde pe Netflix cu noi trailere


Cei de la Netflix sunt foarte serioși în privința colaborării cu Marvel, iar cele mai multe dovezi în această direcție au fost expuse în prim plan la San Diego Comic Con, ce se desfășoară în aceste zile în SUA.

Cei de la Netflix trec printr-o perioadă foarte bună după extinderea serviciului la nivel global, chiar dacă au devenit din ce în ce mai agresivi în privința celor care vor să încalce limitele de geolocație. O mare parte din acest succes se datorează conținutului proprietar disponibil doar pe platforma de streaming, iar lista include câteva seriale a căror acțiune se desfășoară în universul cinematic Marvel sau MCU.

Daredevil a fost primul astfel de serial, iar compania americană tocmai a confirmat la San Diego că, după cele două sezoane care pot fi deja vizionate online, va mai exista și un al treilea sezon. Aceasta este o știre foarte importantă pentru fanii personajului interpretat de Charlie Cox, în contextul în care, nici măcar actorul principal nu era sigur dacă Netflix va mai investi în această proprietate intelectuală. Din păcate, nu avem nici măcar o dată aproximativă pentru sezonul 3, dar ne putem aștepta la o lansare în 2017. Tot în 2017 vom vedea sezonul 2 din Jessica Jones.

Până la sfârșitul acestui an vom vedea primul sezon construit în jurul lui Luke Cage, caracterul care a ocupat un rol secund alături de Jessica Jones în serialul cu același nume. Premiera va avea loc pe 30 septembrie și tot atunci vor fi accesibile toate episoadele.

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist formează împreună The Defenders, care în 2017 va fi un alt serial din universul cinematic Marvel. Până atunci însă, ultimul dintre cele patru, Iron Fist, va avea și el premiera. Un teaser pentru el poate fi vizionat mai sus. Iron Fist îș va avea în rolul principal pe Danny Rand. Acesta va fi interpretat de Finn Jones, un actor pe care s-ar putea să-l cunoașteți din Game of Thrones, unde l-a intepretat pe Loras Tyrell, până în ultimul episod din sezonul 6.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo