The Punisher este cel mai nou serial Marvel pe Netflix

The Punisher este cel mai nou serial Marvel pe Netflix

După numeroase tratative și speculații legate de un posibil serial The Punisher, acesta a fost confirmat oficial de către Marvel și Netflix.

Studiourile Marvel au un parteneriat foarte profitabil cu Netflix, iar după cele câteva succesuri înregistrate deja de companie, gigantul în streaming se pare că tocmai s-a mai angajat la alte câteva proiecte interesante.

Colaborarea dintre Netflix și Marvel a început în urmă cu câțiva ani cu Daredevil. Primul sezon a înregistrat un succes fantastic atât în ceea ce privește criticii, cât și publicul larg. A urmat Jessica Jones și al doilea sezon din Daredevil. Pentru că vorbim însă de un univers Marvel și nu neapărat de personaje de sine stătătoare, celel două seriale au integrat caractere interesante în plan secundar ce urmează să aibă propriile seriale. Până la finele acestui an ar trebui să-l vedem pe Luke Cage în propria poveste episodică, urmat de Iron Fist și The Defenders.

The Punisher sau Frank Castle, după cum îi spun apropiații, a apărut pentru prima oară în acest nou format în sezonul al doilea din Daredevil sub forma unui anti-erou serios și agresiv. Un veterean de război foarte priceput în mânâitul armelor, Castle este interpretat de Jon Bernthal. Tot el va juca și în serialul The Punisher același rol.

Povestea noului serial, care are toate șansele să ajungă la abonații Netflix până la finele lui 2017, include aventurile lui Frank Castle prin cartierul Hell’s Kitchen, unde se străduiește să interpreteze rolul de justițiar.  Postul de creator și producător al The Punisher va fi ocupat de Steven Lightfoot.

În definitiv, The Punisher va fi a șasea colaborare între Marvel și Netflix, iar dacă va fi scrisă și interpretată la fel de bine precum Daredevil sau Jessica Jones, are toate șansele să faciliteze o creștere a numărului de abonați ai serviciului.

Citește și: