Noul sezon Daredevil îl va pune pe protagonist față în față cu Punisher

Noul sezon Daredevil îl va pune pe protagonist față în față cu Punisher

Confruntarea dintre Daredevil și The Punisher va fi una dintre elementele centrale ale noului sezon Daredevil.

”Cred că ești un om care umblă doar cu jumătăți de măsură. Cred că ești un om care nu poate termina o treabă. Cred că ești un laș”. Acestea au fost câteva dintre vorbele pe care The Punisher, i le-a adresat personajului principal în noul trailer pentru sezonul 2 din Daredevil. Acesta este deja recunoscut drept unul dintre cele mai bine realizate seriale cu super-eroi, rolul personajului principal fiind jucat de Charlie Cox.

În cazul în care vă numărați printre fanii seriei, atunci probabil știți că Matt Murdock (Daredevil) și-a pierdut vederea pe când era copil, însă a dobândit unele abilități excepționale. Primul sezon al serialului a fost unu relativ simplu, super-eroul luptând împotriva răufăcătorilor pentru a proteja Hell’s Kitchen. În al doilea, însă, lucrurile devin mult mai complicate. Asta deoarece inamicul său principal va fi Frank Castle, The Punisher, un om care a decis să-și facă dreptate singur și care începe să elimine pe rând infractorii din Hell’s Kitchen.

”Oamenii vor fi de partea tipului cu arma, însă îi vom forța pe aceștia, așa cum vom face și cu Matt, să se îndoiască de propriile lor alegeri. Să îți faci dreptate cu arma în mână în America în 2015 poate fi complicat. Nu ne-am ferit de realitate complexă din prezent. Dacă ai o armă și nu ești polițist, vei da naștere unor sentimente puternice”, a declarat Doug Petrie, realizatorul serialului. Daredevil poate fi urmărit pe Netflix, unde primul sezon deja este disponibil. Cel de-al doilea va debuta pe 18 martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: