Samsung Galaxy S7 are o dată oficială de lansare

După aproape un an de dezbateri pe marginea specificațiilor și designului de la Galaxy S7, noul vârf de gamă de la Samsung are în sfârșit o dată oficială de lansare.

Nu au trecut decât două zile de când am publicat niște imagini ce par a fi oficiale cu noile vârfuri de gamă de la sud coreeni, Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge. La scurt timp după ce respectivele randări au ajuns online, cei de la Samsung a publicat invitația oficială la conferința de lansare pentru noile sale gadgeturi. Aceasta a fost însoțită de un teaser de câteva secunde pe care îl puteți urmări în întregime mai sus.

Galaxy S7 va fi anunțat oficial pe 21 februarie. La fel ca anul trecut, lansare are loc în apropierea Mobile World Congress de la Barcelon, dar cu o zi înainte de acesta. MWC se va desfășura anul acesta în perioada 22 – 25 februarie. Pentru a demonstra caracterul oficial al acestei informații, merită să aveți în vedere că, după ce au început să ajungă online câteva invitații pentru evenimentul Unpacked 2016, clipul de mai sus a fost postat pe YouTube cu tag-ul #TheNextGalaxy. În clipul efectiv, postat pe canalul oficial al Samsung Mobile, se insistă pe aceeași formulare.

Ar fi fost drăguț să existe o referință directă către Samsung Galaxy S7, dar cel mai probabil, a fost evitată deoarece nu va fi vorba de un singur telefon. În cadrul aceleeași conferințe ne putem aștepta atât la Galaxy S7, cât și Galaxy S7 Edge – un pic mai mare, cu marginile curbate și specificații similare.

În cadrul aceluiași eveniment, MWC 2016, ne putem aștepta la o serie de lansări importante de la companii care activează în industria smartphone-urilor și tabletelor. Sony și LG au anunțat deja propriile conferințe de presă pentru lansarea de terminale de top.

Alexandru Puiu
06:35 01.02.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video