Un angajat Samsung ar fi furnizat informații noi în legătură cu Galaxy S7

Un angajat Samsung ar fi furnizat informații noi în legătură cu Galaxy S7

Un angajat al companiei coreene ar furnizat informații în legătură cu viitorul flagship Samsung Galaxy S7.

Singurii care au avut parte de informațiile oferite recent de un angajat Samsung au fost cei de la Naver, după cum ne amintește și publicația Phonearena, astfel că nu putem fi sigur că acestea sunt în totalitate adevărate. În ceea ce privește designul, angajatul ar fi declarat că Samsung a optat pentru un cadru de culoare neagră, pentru a conferi dispozitivelor un aspect premium.

De asemenea, din punct de vedere al camerelor foto, aceștia nu vor pune accent pe numărul de megapixeli, ci pe dimensiunea acestora. Gigantul din Coreea de Sud va pune accent pe capacitatea telefonului de a face poze pe timp de noapte, urmând a implementa o cameră foto de 12 megapixeli cu diafragmă f/1.7. Mai mult decât atât, Samsung Galaxy S7 ar putea fi rezistent la apă și la praf, iar utilizatorii ar putea în viitor să introducă un card microSD grație slotului hibrid dual-SIM.

Atât slotul pentru carduri microSD, cât și rezistența la apă și praf erau întâlnite pe Samsung Galaxy S5, însă au fost eliminate odată cu lansarea modelului Galaxy S6. Samsung Galaxy S7 ar putea fi disponibil în patru culori (negru, alb, argintiu și auriu), iar lista de specificații va include o baterie cu o capacitate mai mare decât cea de pe S6.

În rest, am putea avea parte de un procesor Snapdragon sau de unul Exynos, în funcție de regiune, 4GB memorie RA, un display cu rezoluție QHD și 32GB pentru stocarea datelor. Vă vom oferi toate detaliile despre Samsung Galaxy S7 din Barcelona, de la evenimentul de lansare dinainte de MWC 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: