30 ian. 2016 | 10:01

Aproape oficial, acestea sunt noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge

ACTUALITATE
Aproape oficial, acestea sunt noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge


În fiecare an devine din ce în ce mai greu pentru un producător precum Samsung să ascundă detaliile despre noile creații, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

La fiecare câteva zile, online apar alte seturi de detalii despre iminentele terminale de top ale sud coreenilor. În acest ritm, până la lansarea oficială ce va avea loc în următoarele săptămâni, cel puțin în materie de design, oficialii Samsung nu vor mai avea cu ce să ne impresioneze.

noile samsung galaxy-s7-s7-edge

Conform unei postări pe Twitter a popularului @evleaks, acestea vor fi noile Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Întâi a publicat un teaser în urmă cu câteva zile cu sigla Galaxy S7, iar în urmă cu câteva ore a postat randările complete cu noile telefoane. După prima imagine ce a ajuns pe Twitter, a doua a fost inclusă într-un articol al celor de la VentureBeat la care Evan Blass – persoana din spatele @evleaks, a contribuit.

Samsung Galaxy S7 Edge

Tonul general al designului folosit este cât se poate de similar cu terminalele Samsung din ultima perioadă. În mare parte, diferențele față de Galaxy S6 sau Galaxy Note 5 sunt inexistente. Puteți spune că noul Galaxy S7 va fi un Note 5 mai micuț. Pe de o parte, această idee de a folosi același design la mai multe aparate nu este neapărat greșită, iar la Apple funcționează încă de la iPhone 3GS. Din păcate, cei de la Samsung s-au mai ars în trecut inspirându-se din filozofia Apple de a crea telefoane.

În altă ordine de idei, este interesant de observat faptul că Galaxy S7 Edge va fi un pic mai mare decât Galaxy S7, în contextul în care S6 și S6 Edge au fost identice ca diagonală. Acest gest a alimentat o serie de zvonuri cum că S7 Edge+ nu va mai exista sau va fi amănat până la finele acestui an, în jurul IFA.

Ca specificații, dacă tot vor folosi designul unor terminale de acum un an, se pare că Samsung Galaxy S7 și S7 Edge vor fi construite în jurul unui Snapdragon 820, vor avea 4GB RAM și o nouă cameră de 12,2 megapixeli. Galaxy S7 va avea un display cu diagonala un pic mai mare, de 5,2 inch și s-ar putea să integreze un ecran sensibil la presiune, precum 3D Touch în iPhone 6S.

samsung galaxy s7 si s7 edge

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele