Prin Veyron, Samsung pare că revine la telefoane cu clapetă

Prin Veyron, Samsung pare că revine la telefoane cu clapetă

Pe vremea când Motorola RAZR era la modă, foarte mulți dintre noi foloseau telefoane cu clapetă, iar cu creații precum Veyron, Samsung ar putea readuce conceptul în actualitate.

În fuga după dispozitive mai subțiri cu ecrane mai mari, pare cel puțin ciudat faptul că mulți utilizatori visează la telefoane cu clapetă. Se pare însă că acest trend există în mod autentic, iar producătorii nu au altă soluție decât să adreseze cererea cu o ofertă pe măsură. În orice alte circumstanțe, ar fi cel puțin ciudat ca Samsung să investească în cercetare și dezvoltare pentru realizarea unor creații precum cele de mai sus.

Pe de altă parte eforturile Samsung în direcția telefoanelor cu clapetă sunt recunoscute la nivel internațional, deși majoritatea telefoanelor realizate în acest format, în trecut, au ajuns doar în câteva țări asiatice. Excepția de la regulă ar putea veni sub forma noului Veyron, un nume de cod sub care a apărut un nou smartphone Samsung pe Geekbench zilele trecute. În respectivul context, am aflat o parte dintre specificațiile aparatului și putem trage concluzia că va fi vorba de un smartphone de top, din multe puncte de vedere. Partea cea mai atrăgătoare a ecuației va fi însă de departe designul cu clapetă.

Conform rezultatelor de pe Geekbench, telefonul figurează ca având sub carcasă un Snapdragon 820 de la Qualcomm tactat la 1,59GHz, asistat de 4GB de memorie RAM și Android 6.0.1 Marshmallow. Nu este exclus ca telefonul să fie livrat cu Android 7.0 Nougat în câteva săptămâni, dar cel puțin momentan, avea instalat Marshmallow.

În privința designului, acesta nu se va diferenția foarte mult de alte creații Samsung cu clapetă lansate în ultimii an, dar acesta nu este neapărat un lucru rău. Respectivele gadgeturi au fost dintotdeauna destul de atractive. În schimb, singurul lucru la care puteți spera, este că va veni pe canale oficiale și în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo