Clasicul și atrăgătorul Motorola RAZR revine în actualitate în 2016

Într-o perioadă în care telefoanele noastre au devenit din ce în ce mai mari, Motorola se pare că încearcă o abordare diferită cu noul Motorola RAZR.

Ar putea fi considerat unul dintre primele telefoane ce au fost lansate pentru a stârni invidia prietenilor și admirația necunoscuților. Din păcate, este greu de spus în ce manieră poți reinventa un telefon cu clapetă în 2016 pentru a fi un succes de amploare.

La vremea lui, a reprezentat un succes răsunător. Lansat în 2004 de către Motorola, dispozitivul a dat naștere unui număr foarte mare de clone de la concurență. Era fascinant din foarte multe puncte de vedere, dar mai ales pentru grosimea lui infimă. La ora actuală, 13,9 milimetri nu poate fi considerat sub nici o formă un subiect de mândrie, dar atunci a fost un record. De aici provenise și titulatura RAZR, o abreviere pentru razor sau brici de bărbierit, subțire și tăios. Împreună cu toate versiunile ulterioare, Motorola a comercializat 130 de milioane de exemplare.

Momentan, nu știm când va ajunge exact în magazine, dar un lucru este sigur. Motorola RAZR va reveni în centrul atenției, iar acest nou gadget, va reprezenta prima decizie importantă din momentul în care Lenovo a achiziționat Motorola.

Pentru a ne pregăti pentru valul de melancolie ce ne va lovi în câteva sătpămâni, compania a lansat un teaser de mai puțin de un minut încărcat de liceeni care se joacă pe telefoane RAZR pe coridor. ,,Flip back to the Razr days of yesteryear and get ready for the future.” – Reveniți la zilele RAZR de acum câțiva ani și pregătiți-vă pentru viitor. Jocul de cuvinte este unul foarte inspirat, deși sună mai metaforic în engleză.

Una peste alte, sunt foarte curios în ceea ce privește o reinterpretare a clasicului Morola RAZR și, din câte se pare, acesta va fi dezvăluit în cadrul Lenovo Tech World pe 9 iunie, împreună cu câteva dispozitive noi din seria Moto X.

Alexandru Puiu
08:00 22.05.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video