Samsung anunță Galaxy Folder, un telefon cu clapetă

Samsung anunță Galaxy Folder, un telefon cu clapetă

Dacă aveţi o fascinaţie pentru bătrânele telefoane cu clapetă, cei de la Samsung vor să vă atragă cu noul Galaxy Folder.

Deşi nu este un concept nou pentru Samsung, care încearcă să se adreseze tuturor segmentelor de utilizatori cu telefoanele sale, e bine de ştiut că sud coreenii şi-au actualizat linia de smartphone-uri cu clapetă. La doar câteva zile după ce LG a anunţat cu surle şi trămbiţe propriul flip-phone, mai sus vedem ilustrat noul Samsung Galaxy Folder.

Cei de la Samsung au mai lansat şi în trecut dispozitive din seria Galaxy Folder, dar acesta este modelul anului 2015. Nu încorporează nici pe departe un design revoluţionar, dar în contextul în care există foarte mulţi doritori de telefoane cu clapetă în Coreea de Sud, China şi Japonia, inovaţiile estetice nu cred că au fost primordiale.

La capitolul detalii tehnice, micuţul gadget este construit în jurul unui singur display sensibil la atingere cu diagonala de 3,8 inci. Pe spate are o cameră de 8 megapixeli cu f/2.2 care s-ar putea să vă impresioneze în condiţii de iluminare scăzută, în timp ce partea din faţă se rezumă la a găzdui o cameră de 2 megapixeli. Are o memorie internă de 8GB, iar bateria este de 1.800 mAh. Respectiva valoare poate fi considerată destul de mică, dar având în vedere că nu vorbim de un vârf de gamă, s-ar putea să fie suficientă pentru o zi departe de priză.

Nu avem încă un preţ de achiziţie, dar în ceea ce priveşte disponibilitatea, ar trebui să ajungă pe piaţă începând de luna viitoare.

Citește și: