Primele fotografii reale cu Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge

Primele fotografii reale cu Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge

Au trecut anii în care un telefon nou reușea să rămână secret până la lansarea oficială, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, de exemplu, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. 

În urmă cu câțiva ani, lansările de telefoane erau așteptate cu sufletul la gură de pasionații acestui domeniu deoarece veneau la pachet cu un amalgam de surprize. Atunci aflai prima oară particularitățile de design împreună cu elementele de software și hardware care justifică o mare parte din prețul premium.

La ora actuală, abilitatea marilor companii de a ține un secret este redusă la zero. Cu câteva săptămâni rămase până la Mobile World Congress, unde Samsung are organizată o conferință, noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au fost deja imortalizate în toată splendoarea lor. Dacă mai vedem câteva astfel de capturi până atunci, va deveni imposibil să mai rămână ceva nepublicat până la evenimentul de lansare de pe 21 februarie.

Lăsând însă particularitățile de fond la o parte, să analizăm un pic imaginile. Cea de mai jos, deși nu poate fi folosită pentru a confirma dacă Samsung a făcut un downgrade la cameră de la 16 la 12 megapixeli, zona dedicată acestei componente pare să fi un pic mai mică decât în trecut. Spatele bombat, evident în imagine, s-ar putea să trădeze o baterie mai generoasă decât cea din Galaxy S6. Fotografia a fost obținută și postată online de ReviewDao.vn.

A doua imagine, ce ilustrează o pagină din meniul de la Samsung Galaxy S7 Edge provine din China și a fost publicată de utilizatorul KJwan. Respectivul se pare că a rulat un benchmark ce identifică aparatul ca având numele de cod SM-G9350, aceeași asociere de caractere folosită de S7 Edge când a fost certificat de China Compulsory Certification.

Per ansamblu, rămâne să așteptăm evenimentul de lansare al celor două dispozitive pentru a vedea exact cu ce ne mai pot uimi cei de la Samsung în privința noilor Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

samsung galaxy s7 backa