Noul trailer Sucicide Squad e nebunesc din toate punctele de vedere

Noul trailer Sucicide Squad e nebunesc din toate punctele de vedere

Dacă Marvel și-a adus cei mai buni supereroi împreună în The Avengers, DC îi aduce pe cei mai interesanți răufăcători, în Suicide Squad, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016. 

Va fi lansat în august, dar până atunci, putem arunca o privire asupra teaserelor. Cel mai nou trailer, pe care îl poți vedea mai sus, ne dă câteva indicii adiționale despre ceea ce ar trebui să așteptăm. Spre deosebire de Batman v Superman: Dawn of Justice, a cărui acțiune va avea loc în aceeași lume, se pare că Suicide Squad nu are același ton serios și dramatic. Pelicula se va concentra asupra unei echipe de răufăcători, eliberați din pușcărie pentru a face treaba unor super-eroi. În schimbul clemenței din partea guvernului, aceștia vor fi nevoiți să îl elimine pe Joker și pe acoliții acestuia.

Suntem nerăbdători să vedem interpretarea lui Jared Leto în rolul Jokerului. Scenariul Suicide Squad e atât de întunecat încât actorii au acces la terapie chiar pe platoul de filmare, în eventualitatea (destul de mare) ca lucrurile să devină traumatizante. Pregătirile pe care Jared Leto le face pentru a pune în scenă un Joker veritabil explică perfect de ce e absolut necesară o astfel de măsură. Câteva dintre cele mai ciudate lucruri pe care le-a făcut au fost următoarele: i-a trimis colegei Margot Robbie o mulțime de scrisori de dragoste bizare, un șobolan viu și le-a arătat tuturor membrilor echipei o filmare cu el și un porc mort.