Regizorul Zack Snyder ne arată încă o dată că Batman v Superman va fi un film uimitor

Regizorul Zack Snyder ne arată încă o dată că Batman v Superman va fi un film uimitor

Batman v Superman: Dawn of Justice este, pentru amatorii de benzi desenate și de producții cu supereroi, cel mai așteptat film din 2016.

Din fericire, toate indiciile de până acum sugerează că așteptările nu ne vor fi înșelate. Zack Snyder, regizorul filmului, ne-a dovedit asta încă o dată, prin video-ul pe care îl puteți vedea mai jos. Batman v Superman: Dawn of Justice îi are în rolurile principale pe Ben Affleck (Batman) și Heny Cavill (Superman). Filmul este regizat de Zack Snyder (300) și este o continuare a filmului Man of Steel din 2013.

Încă ceva ce ar trebui să știți e că lupta nu se va concentra pe „neînțelegerile” dintre cei doi supereroi. Ultimul trailer apărut, pe care îl puteți vedea mai sus, ne arată că adevăratul dușman va fi, de fapt, nimeni altul decât Doomsday.

În cazul în care nu sunteți la curent cu inamicii lui Superman, Doomsday este cel care a reușit să-l omoare pe erou, într-una dintre cele mai populare benzi desenate din toate timpurile. Acesta a apărut și în serialul Smallville, din urmă cu câțiva ani. Site-ul Tech Insider sugerează că Doomsday ar putea fi Generalul Zod readus la viață de Lex Luthor. Asta în condițiile în care Doomsday, în mod tradițional, era o bestie de pe planeta Krypton, ajunsă pe Pământ.

Astfel, se pare că la un moment dat în film, Superman află cine este Batman, iar lupta dintre cei doi se sfârșește brusc atunci când Doomsday își face apariția. După cum puteți vedea în trailer, Batman este salvat într-un punct de Wonder Woman, jucată de Gal Gadot, iar cei trei își vor uni forțele pentru a distruge monstrul creat de Lex.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: