25 apr. 2015 | 12:47

Noul Joker din filmele cu Batman te va impresiona și șoca [FOTO]

ENTERTAINMENT
Noul Joker din filmele cu Batman te va impresiona și șoca [FOTO]

Dacă este un personaj la fel de interesant și cunoscut ca Batman, acela este Joker. De-a lungul timpului a fost interpretat foarte bine de doi actori, iar al treilea se pare că are toate șansele să impresioneze. Acesta e Jared Leto în rolul lui Joker.

Ne pregătim pentru Batman v Superman: Dawn of Justice, dar să nu uităm că se lucrează și la Suicide Squad. Acest film îl va aduce în centrul atenției pe Jared Leto, cunoscut mai ales după ce a câștigat Oscarul cu rolul din Dallas Buyers Club. Acesta îl va interpreta pe Joker și are șansa de a completa interpretările desăvârșite ale actorilor Jack Nicholson și Heath Ledger de până acum.

Cu siguranță acest Joker este diferit de tot ce ai văzut în seria de filme cu Batman, dar adaugă și o nouă dimensiune acestui personaj negativ. Revenind la film, Suicide Squad va fi lansat la aproape 8 luni după ce Batman vs. Superman va fi debutat. Personajele DC Comics se schimbă și va fi interesant de văzut cât de bine se ridică noii actori la statutul eroilor acestor benzi desenate.

Dacă vrei să te relaxezi în acest weekend vizionând un film cu Batman, poți oricând apela la „The Dark Knight“, în care Heath Ledger a făcut cel mai bun rol al său și poate cea mai bună interpretare a lui Joker. Filmul a fost lansat în 2008.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele