Trailerul Suicide Squad ne oferă primele imagini cu Jared Leto în rolul lui Joker [VIDEO]

La Comic-Con, anul acesta, vizitatorii au avut ocazia de a vedea primul trailer al filmului Suicide Squad.

Anul acesta, Comic-Con le-a oferit participanților ocazia de a vedea în premieră două trailere extrem de interesante cu personajele din universul DC. Primul a fost pentru viitorul Batman v Superman, iar al doilea a fost pentru Suicide Squad. Acesta din urmă va apărea în cursul anului 2016, însă primele imagini ne dau motive să fim optimiști în legătură cu acesta.

Am avut ocazia, astfel, de a vedea primele cadre cu Jared Leto în rolul lui Joker și cu Margot Robbie în rolul lui Harley Quinn. Deși probabil nu va juca un rol important, Batman apare și el în noul trailer la un moment dat. Inițial, se credea că ar fi vorba despre o persoană deghizată în faimosul super-erou, însă Ben Affleck apare pe IMDB printre actorii din acest film. Alături de acest, îl vom putea vedea și pe Will Smith în rolul lui Deadshot, unul dintre membrii Suicide Squad.

Pelicula se va concentra asupra unei echipe de răufăcători, eliberați din pușcărie pentru a face treaba unor super-eroi. În schimbul clemenței din partea guvernului, aceștia vor fi nevoiți să îl elimine pe Joker și pe acoliții acestuia. Puteți urmări trailerul complet mai sus.

Bogdan Cristea
14:07 14.07.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video