Noile VAIO C15 aduc un pic de culoare laptopurilor

Noile VAIO C15 aduc un pic de culoare laptopurilor

Cu toate că sistemele VAIO nu mai sunt de câțiva ani produse de Sony, există multe motive pentru care v-ați putea bucura de noile VAIO C15.

În urmă cu câțiva ani, Sony a vândut divizia sa de laptopuri și sisteme all-in-one unui consorțiu japonez. Respectivul grup de firme urma, la momentul respectiv, să creeze o serie de sisteme cu același branding VAIO pe carcasă dar destinate, în mod exlusiv, pieței japoneze. Între timp, aceia se pare că s-au răzgândit, iar comercializarea de sisteme VAIO în mai multe colțuri ale mapamondului este acum o posibilitate.

În principiu, au mai existat câteva sisteme VAIO care au ajuns în SUA anul trecut, dar noile VAIO C15 au toate șansele să impresioneze un public și mai larg. Spre deosebire de majoritatea sistemelor portabile care se află acum pe piață, acesta sunt un pic mai vii în materie de colorit, iar designul general pare unul destul de compact și atrăgător prin simplitate. Per ansamblu, aceste laptopuri nu sunt neapărat destinate segmentului business, dar vor atrage cu siguranță domnișoarele și persoanele care au o fascinație pentru un aspect mai original al gadgeturilor din dotare.

În ceea ce privește configurațiile hardware sub care puteți achiziționa noile VAIO C15, acestea sunt departe de a fi de top. Configurația de bază o găsiți în VAIO C15s cu un display de 15,5 inci cu o rezoluție nativă de 1366 x 768 pixeli și un procesor Intel Celeron 3215U, optimizat pentru un consum redus de energie și 4GB RAM. Acest ansamblu vă va costa aproximativ 650 de dolari, o valoare destul de mare pentru o configurație entry-level. În cazul unor upgrade-uri până la 8GB RAM, un procesor Intel Core i3 și un panou Full HD, așteptați-vă să plătiți cu aproximativ 150 de dolari în plus.

Rămâne să așteptăm acum detaliile de disponibilitate în diferite colțuri ale lumii. În teorie, în următoarele săptămâni ar trebui să puteți pune mâna pe un VAIO C15.

vaio c15 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo