Noul trailer Assassin’s Creed îi va entuziasma pe toți fanii seriei

Noul trailer Assassin’s Creed îi va entuziasma pe toți fanii seriei

Noul trailer Assassin’s Creed este, fără îndoială, și cel mai reușit.

După cum probabil vă amintiți, producătorii filmului Assassin’s Creed au menționat că vom avea parte astăzi, 18 octombrie, de un nou trailer al filmului. Materialul a fost acum publicat și nu puțini sunt cei care sunt de părere că am putea vedea, după multă vreme, un film de succes inspirat de jocuri video.

Din câte se pare, povestea personajului principal, Callum Lynch, seamănă din multe puncte de vedere cu cea a lui Desmond. Astfel, avem de-a face cu un descendent al unui asasin care a trăit în urmă cu sute de ani, răpit de o corporație care vrea să descopere secretele acestuia cu ajutorul unei mașinării numite Animus.

Desigur, Animus-ul de acum nu va fi precum cel din film. Astfel, în loc de o masă sau un scaun, vom avea de-a face cu un braț robotic. Trailerul include o multitudine de scene de luptă și, la un moment dat, putem vedea și un ”leap of faith”. După cum probabil știți, pentru a realiza scena respectivă, producătorii filmului au angajat un cascador, care a fost nevoit să facă o săritură de la aproximativ 38 de metri înălțime.

Assassin’s Creed a fost anunțat în mod oficial tocmai în anul 2012. Pe atunci Ubisoft Motion Pictures încheia un parteneriat cu cei de la New Regency și 20th Century Fox, însă lucrurile nu s-au mișcat la fel de repede precum și-ar fi dorit unii. Astfel, filmările au început de-abia în august 2015.

Assassin’s Creed va spune poveste unui asasin spaniol, denumit Aguilar, și a lui Callum Lynch, descendentul său din prezent. Acțiunea principală va avea loc în Spania secolului XV, iar filmul va debuta în cinematografele din toată lumea pe 21 decembrie 2016. În cazul în care vă numărați printre fanii seriei Assassin’s Creed, atunci probabil veți vrea să citiți și review-ul Playtech pentru Assassin’s Creed Syndicate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: