Ubisoft va crea un film după cel mai bine vândut joc al său

Ubisoft va crea un film după cel mai bine vândut joc al său
13:11 03.08.2016

Ubisoft a confirmat că vom avea parte de un film inspirat de jocul The Division.

Se pare că, până la urmă, chiar vom apuca să vedem un film inspirat de The Division. Informația a fost confirmată astăzi pe site-ul Ubiblog. ”The Division vine pe marile ecrane și nu, nu vorbim despre acea dată în care ai jucat Falcon Lost folosindu-te de proiectorul prietenului tău. Bătălia pentru a repune Manhattan-ul pe picioare va fi transpusă într-un film de către Ubisoft Motion Pictures și îi va avea în distribuție pe Jessica Chastain (Interstellar, Zero Dark Thirty) și Jake Gyllenhaal (End of Watch, Nightcrawler)”, este menționat pe blog.

Din păcate, nu știm exact asupra cărui aspect se vor orienta producătorii. Pe scurt, povestea jocului este următoarea: un terorist creează o versiune modificată de a virusului variolei, care ucide un număr foarte mare de oameni în New York. Situația scapă de sub control foarte rapid, iar guvernul este forțat să apeleze la agenții unei grupări numite ”Special Homeland Division”. În joc, utilizatorii intră în pielea unui agent al Diviziei și trebuie să se lupte cu numeroasele grupări periculoase care au pus stăpânire pe oraș.

Ce-i drept, filmul The Division, la fel ca jocul, are un potențial uriaș. Astfel, nu ne rămâne decât să sperăm că regizorul și actorii îl vor valorifica la maximum. The Division a reușit să stabilească numeroase recorduri de când a fost lansat, devenind, între timp, cel mai bine vândut joc din istoria Ubisoft. După cum scriu și cei de la Slashgear, acesta a generat în jur de 330 de milioane de dolari în primele zile.

Ubisoft Massive, entitatea care s-a ocupat de dezvoltarea jocului, a lansat în urmă cu o lună și primul DLC din Season Pass-ul jocului. Inițial, acesta a fost disponibil doar pentru posesorii de PC și Xbox One, însă pe 2 august, conținutul a devenit accesibil și utilizatorilor de PS4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: