Meizu pregătește câteva produse interesante pentru 2016

Meizu pregătește câteva produse interesante pentru 2016

În 2016, cei de la Meizu, renumiți mai ales pentru telefoanele lor cu Ubuntu, fac eforturi pentru a dobândi o cotă de piață semnificativă.

Într-o piață atât de competitivă precum cea actuală a smartphone-urilor, a devenit din ce în ce mai greu să fii în continuare relevant. Dacă avem însă în vedere lansările din ultima perioadă a celor de la Meizu și proiectele companiei pentru viitorul apropiat, este mai mult decât evident că mai există loc pentru originalitate.

Deși telefoane de top precum Meizu Pro 6 nu au fost momentan confirmate de producător, datorită unui document ce a început să circule zilele trecute pe internet, știm foarte bine ce urmează să ajungă în magazine de la producătorul asiatic. În principiu, este vorba de o linie de produse, ce încearcă să se adreseze unui public cât mai variat.

Meizu M3 este un telefon de dimensiuni generoase ce se ascunde în spatele unui display de 5 inci cu o rezoluție nativă de 720 pixeli. Bateria în acel caz particular va fi de 2800 mAh, dar nu știm din păcate puterea sa de procesare sau capacitatea de stocare. Singurul lucru cunoscut este că va avea un preț între 82 și 110 euro, în funcție de spațiul de stocare.

Meizu M3 note, care are potențialul să fie un succes de piață răsunător, va fi lansat pe 6 aprilie. Acela va avea un display de Full HD de 5,5 inci, 2GB RAM și un chipset MediaTek Helio P10 tactat la 2 GHz. Bateria va fi de 3200 mAh, iar spațiul de stocare va varia între 16 și 32GB, în funcție de buget. Cel mai mic din punct de vedere estetic dintre toate este Meizu MX6 mini, care va avea un display de 4,7 inci Super AMOLED Full HD cu un procesor Helio X20 și o baterie de 2800 mAh. Interfața proprietară ce va masca Android-ul va fi mTouch 3.0 în cazul tuturor modelelor. Meizu MX6 va fi foarte similar cu MX6 mini, cu excepția display-ului de 5,5 inci și a bateriei de 3300 mAh.

Citește și: