HP Omen : laptopuri și desktopuri de gaming care merită banii

HP Omen : laptopuri și desktopuri de gaming care merită banii

Cei de la HP au achiziționat multe companii de-a lungul anilor, iar noua serie HP Omen este derivată din clasicile sisteme Voodoo PC, de care probabil nu ați auzit niciodată.

În cazul în care vă gândeați serios să investiți banii într-un nou sistem de gaming, noile HP Omen arată spectaculos, iar configurațiile hardware fac o treabă foarte bună în a justifica valorile premium de achiziție.

În urmă cu aproximativ doi ani, HP a lansat primul Omen, un laptop de gaming cu un design original ne aducea aminte de vechile Voodoo PC. Acum, HP Omen a devenit un brand în toată firea și îl vedem materializat atât prin sisteme portabile, cât și desktopuri de top dedicate plăcutei activități de gaming. Pentru a completa pachetul, a fost anunțat și un monitor Quad HD HP Omen de 32 de inci.

Prețurile la noile laptopuri HP Omen încep de la 899 de dolari pentru versiunea de 15,6 inci și 980 de dolari pentru diagonala de 17,3 inci. Desktopurile HP Omen au un public țintă cât se poate de clar, amatorii de VR. În cazul în care vreți să investiți câteva salarii într-un desktop de realitatea virtuală compatibil cu HTC Vive sau Oculus Rift, aceasta este soluția.

Noile laptopuri vin cu un sistem de iluminare roșu al tastaturii, iar carcasele unibody din aluminiu au fost înlocuite cu un plastic mat destul de arătos ce întruchipează conceptul de design – ,,black shadow mesh”. Per ansamblu, sunt destul de trainice și asta e cel mai important. În funcție de buget, veți putea opta pentru un Intel Core i7 de generația a șasea, un GPU NVIDIA GTX 965M și până la 16GB RAM. Spațiul de stocare poate fi sub forma unui SSD de 512GB, un hard disk clasic de până la 2TB sau o combinație între cele două. O cameră web Intel RealSense este opțională.

Desktopurile HP Omen sunt destul de impozante, iar aspectul vizual este îmbunătățit radical printr-o serie de LED-uri discrete și o meșă metalică pe partea din față. Vârful de gamă include un procesor Intel Core i7-6700K, 32GB RAM, un SSD de 512GB și un hard disk de 3TB. Pe partea de procesare grafică, puteți opta pentru un GTX 1080 Founder Edition sau un AMD Radeon R9 390X. Răcirea cu apă este opțională.

Noile sisteme portabile HP Omen vor ajunge în magazine începând cu 10 iulie, în timp ce desktopurile și monitorul 4K cu AMD FreeSync va fi disponibil din august.

hp OMEN by HP Desktop PC with LED_Left Facing

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: