Cum faci download la Daemon Tools și folosești discuri virtuale gratuit

Cum faci download la Daemon Tools și folosești discuri virtuale gratuit

Dacă nu vrei niște reclame agresive, trebuie să ai grijă cum faci download Daemon Tools în varianta gratuită.

În ultimii ani, a devenit din ce în ce mai ușor să interacționezi cu imagini de CD-uri, DVD-uri sau discuri Blu-ray pe Windows. Din păcate, pentru un set de funcții avansate și o ușurință sporită de utilizare, este în continuare recomandabil să faci download la Daemon Tools. 

Download la Daemon Tools instalare 1

În speranța că veți investi banii într-o licență de Daemon Tools, cei de la Disc Soft Ltd. au făcut procesul de descărcare al unei variante gratuite din ce în ce mai complicat. Mai mult decât atât, chiar și atunci când ați reușit să faceți download la Daemon Tools Lite, versiunea gratuită, dacă nu sunteți atenți, riscați să vă treziți cu junkware și adware pe sistem. Un singur click greșit se poate reflecta în toolbar-uri nedorite, motoare de căutare schimbate și reclame în paginile web care până atunci au fost curate. Dintr-un punct de vedere, acesta este prețul pe care trebuie să-l plătiți pentru a utiliza un program gratuit. Din fericire însă, cu un pic de atenție, vă puteți instala programul complet legal, fără nici un fel de restricții sau bonusuri malițioase.

Download la Daemon Tools

Cum faci download la Daemon Tools și-l instalezi fără reclame

Folosesc Daemon Tools de aproximativ 10 ani și, cu toate că funcționalitatea programului s-a mărit semnificativ, îl puteți folosi în continuare și la lucruri simple. În cazul în care ați descărcat o imagine cu Windows de la Microsoft și aveți nevoie de câteva fișiere din interior sau ați achiziționat un program online ce v-a fost servit în ISO, cu un download la Daemon Tools ați rezolvat problema.

Pentru că au apărut foarte multe versiuni de Daemon Tools, una mai scumpă decât alta, procesul de a ajunge la varianta gratuită implică destul de multe click-uri. Cel mai bine ar fi să faceți click pe acest link și un al doilea click pe butonul Download Daemon Tools ,marcat mare cu verde în partea de jos a paginii. Rulați fișiereul proaspăt descărcat.

Download la Daemon Tools instalare licenţă gratuita

Imediat după ce ați dat dublu click pe noul fișier, optați pentru Free licence with ads în defavoarea Paid Personal Licence. Va începe descărcarea întregului set de fișiere de care aveți nevoie la instalarea efectivă. Așteptați câteva secunde în funcție de viteza conexiunii la internet și, la final, apăsați pe Install. Primul pas necesită definirea limbii, pe care o puteți lăsa în Engleză, în timp ce al doilea, din nou, vă obligă să bifați tipul de licență pe care vreți să-l folosiți. Free Licence este perfect. Similar cu captura de mai sus, bifați acea variantă și apăsați pe Next.

Download la Daemon Tools instalare licenţă ne de acord

La pasul în care sunteți întrebați ce componente din Daemon Tools vreți să aveți instalate, le puteți lăsa pe toate bifate, fără nici un fel de emoție. Cel mai important este ultimul pas. Asigurați-vă că ați bifat I do not accept la întrebarea Install Yessearches. Confirmați alegerea cu un click pe Next și ați finalizat procesul de instalare fără nici o componentă software nedorită. Cum se poate observa și în captura de mai sus, Yessearches v-ar fi înlocuit pagina principală și motorul de căutare implicit din Chrome și Firefox.

Download la Daemon Tools utilizare

După ce ați făcut download la Daemon Tools, cum îl folosiți

În situația în care ați reușit să faceti download la Daemon Tools și să  instalați programul pe PC-ul vostru în varianta Lite fără reclame, la prima rulare, veți întâmpina o interfață destul de complexă cu un amalgam de opțiuni în partea stângă. Pe cele mai multe dintre ele le puteți ignora, atât pentru că există respectivele funcții în alte programe gratuite sau incluse în Windows, cât și pentru că, accesul la unele dintre ele, e contra cost. Practic, aceasta este o altă formă prin care sunteți îndemnați să faceți un upgrade la o versiune contra cost de Daemon Tools. Nu aveți nevoie de ea.

Imediat după instalare, Daemon Tools crează o unitate optică virtuală fără nici un fel de intervenție de partea voastră. Asta înseamnă că veți avea o nouă literă în Computer. În cazul meu, a fost vorba de I, dar puteți înlocui acea literă cu J, K sau orice altceva. De asemenea, dacă aveți nevoie, Daemon Tools vă poate crea mai multe unități optice fără nici un fel de problemă. Este suficient să apăsați pe + în colțul din dreapta sus al interfeței standard și să găsiți imaginea de CD/DVD cu care vreți să interacționați. Același utilitar, la prima pornire, își face asocierea cu toate tipuri de imagini suportate. Din acest motiv, este suficient să faceți un dublu click pe orice fișier ISO din computer sau de pe un hard disk extern sau stick, iar prin intermediul Daemon Tools, acela va fi inserat într-o unitatea optică virtuală. Dacă dați click pe o a doua imagine de DVD, acea va apărea asociată unei noi unități optice virtuale, pe lângă cea implicită. După ce v-ați făcut treaba, pentru a scăpa de literele I, J, K, L din My Computer, este suficient să faceți click dreapta pe oricare dintre ele și să apăsați pe eject.

Daemon Tools include opțiuni avansate de emulare și securitate pentru a interacționa fără probleme cu orice imagini de CD/DVD sau Blu-ray. Aproape niciodată nu veți vedea o eroare în acest program, iar dacă veți întâmpina vreodată o surpriză neplăcută, e foarte probabil ca responsabil să fie fișierul vostru de tip imagine, în loc de Daemon Tools.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: