Microsoft lanseaza o aplicatie pentru CD-ROM-uri virtuale

Microsoft lanseaza o aplicatie pentru CD-ROM-uri virtuale

Cu solutii precum Daemon-Tools sau Virtual CD, pe care le folosesc de ani de zile, e interesant de analizat de ce .

isowin windows CD DVD Virtual

Pe site-ul download.microsoft.com deseori gasiti aplicatii utile pe care le folositi cu placere. Incepand cu zilele trecute, printre ele se numara si Virtual CD-Rom Control Panel.

Intr-o lume in care din ce in ce mai multi producatori de notebook-uri fac compromisul de a scoate din ecuatie o unitate optica, sunteti lasati sa cautati solutii pentru interactiunea cu CD-uri si DVD-uri. Imagini de CD-uri gasiti cu usurinta si in cel mai rau caz puteti apela la un prieten sa va faca un ISO dintr-un DVD important. Pentru a utiliza respectiva imagine pe un ultrabook, de exemplu, solutia este o aplicatie software de tip CD-ROM Virtual. Pe langa multele alternative disponibile de foarte multi ani pe piata, Microsoft si-a lansat propria varianta gratuita.

Virtual CD-Rom Control Panel functioneaza pe Windows XP, Window Vista si Windows 7 fara nici un fel de probleme. Se descarca gratuit de pe site-ul Microsoft si se instaleaza prin cativa pasi simpli. Vizavi de aceasta aplicatie este interesanta optiunea gigantului din Redmond de a nu oferi nici un fel de suport celor care decid sa o instaleze. In principiu, ,,utilizati aplicatia pe risc propriu”.

Ca o nota de subsol, aplicatia pe motiv ca ultimul sistem de operare Microsft vine cu un utilitar similar integrat in acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: