Microsoft lanseaza o aplicatie pentru CD-ROM-uri virtuale

Microsoft lanseaza o aplicatie pentru CD-ROM-uri virtuale

Cu solutii precum Daemon-Tools sau Virtual CD, pe care le folosesc de ani de zile, e interesant de analizat de ce .

isowin windows CD DVD Virtual

Pe site-ul download.microsoft.com deseori gasiti aplicatii utile pe care le folositi cu placere. Incepand cu zilele trecute, printre ele se numara si Virtual CD-Rom Control Panel.

Intr-o lume in care din ce in ce mai multi producatori de notebook-uri fac compromisul de a scoate din ecuatie o unitate optica, sunteti lasati sa cautati solutii pentru interactiunea cu CD-uri si DVD-uri. Imagini de CD-uri gasiti cu usurinta si in cel mai rau caz puteti apela la un prieten sa va faca un ISO dintr-un DVD important. Pentru a utiliza respectiva imagine pe un ultrabook, de exemplu, solutia este o aplicatie software de tip CD-ROM Virtual. Pe langa multele alternative disponibile de foarte multi ani pe piata, Microsoft si-a lansat propria varianta gratuita.

Virtual CD-Rom Control Panel functioneaza pe Windows XP, Window Vista si Windows 7 fara nici un fel de probleme. Se descarca gratuit de pe site-ul Microsoft si se instaleaza prin cativa pasi simpli. Vizavi de aceasta aplicatie este interesanta optiunea gigantului din Redmond de a nu oferi nici un fel de suport celor care decid sa o instaleze. In principiu, ,,utilizati aplicatia pe risc propriu”.

Ca o nota de subsol, aplicatia pe motiv ca ultimul sistem de operare Microsft vine cu un utilitar similar integrat in acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI