Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy S7

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy S7

Viitorul flagship produs de Samsung apare acum într-o nouă serie de fotografii.

În acest moment, știm aproape totul în legătură cu viitorul flagship al coreenilor. Samsung Galaxy S7 poate fi adăugat încă de acum pe lista celor mai prost păstrate secrete din industria telefoanelor mobile în ultimii ani.

La doar câteva zile de la apariția unor imagini foarte interesante, dispozitivul este subiectul unui nou leak. Ultimele imagini au fost publicate de utilizatorul de Twitter Evan Blass și ne prezintă ambele modele da Samsung Galaxy S7: cel standard și cel Edge.

Samsung galaxy S7 1

După cum scriu cei de la Sammobile, cu ajutorul acestora putem vedea pricipalele opțiuni în ceea ce privește culorile. Varianta standard va fi disponibilă în variantele neagră și aurie, în timp ce modelul Edge se va găsi și într-o versiune argintie. Cât despre design, nimic nu pare a se fi schimbat față de săptămânile trecute.

Samsung Galaxy S7 3

Samsung Galaxy S7 ar putea avea o baterie de 3.000 mAh mult mai mare decât cea de pe S6. Pentru modelul Galaxy S7 Edge, aceasta ar urma să fie chiar și mai mare, capacitatea ei putând ajunge până la 3.600 mAh. Samsung a făcut chiar și un downgrade la cameră de la 16 la 12 megapixeli, zona dedicată acestei componente pare să fi un pic mai mică decât în trecut. În rest, lista de specificații ar mai putea include 4GB RAM, care ar funcționa alături de procesorul Snapdragon 820.

Samsung galaxy S7 2

Citește și:
Etichete: