Samsung Galaxy S7 va avea o baterie mai mare decât predecesorul său

Samsung Galaxy S7 va avea o baterie mai mare decât predecesorul său

Conform ultimelor zvonuri, Samsung Galaxy S7 ar urma să beneficieze de cea mai mare baterie dintre toate modelele Galaxy S.

După cum probabil știți deja, cu câteva săptămâni rămase până la Mobile World Congress, noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au fost deja imortalizate în toată splendoarea lor. Samsung a făcut un downgrade la cameră de la 16 la 12 megapixeli, zona dedicată acestei componente pare să fi un pic mai mică decât în trecut. Vă spuneam în urmă cu puțin timp că spatele bombat ar putea să trădeze o baterie mai generoasă decât cea din Galaxy S6.

Acum, noi zvonuri confirmă prezența unei baterii mai mari, cu o capacitate de 3.000 mAh, în cazul modelului standard, după cum scrie și publicația Phonearena. Pentru modelul Galaxy S7 Edge, aceasta ar urma să fie chiar și mai mare, capacitatea ei putând ajunge până la 3.600 mAh. Asta ar însemna că Samsung Galaxy S7 ar putea fi telefonul cu cea mai bună autonomie din întreaga serie. Dispozitivul ar putea rezista cu o singură încărcare până la două zile în condiții de utilizare medie, sau 17 ore cu materiale video rulate în continuu.

În rest, lista de specificații ar putea include nu mai puțin de 4GB RAM, care ar funcționa alături de procesorul Snapdragon 820. Un alt aspect interesant ar fi portul micro USB. Având în vedere că majoritatea producătorilor fac deja pasul către USB Type C, ar fi ciudat ca Samsung să rămână la vechiul standard. Un utilizator de Reddit menționa la un moment dat chiar și doi senzori de presiune, care ar putea indica o tehnologie similară 3D Touch.

Etichete: