Bragi Headphone ar putea fi cele mai ieftine căști complet wireless

Bragi Headphone ar putea fi cele mai ieftine căști complet wireless

Domeniul câștilor in-ear complet fără fire a luat amploare în ultimul an, iar Bragi Headphone s-ar putea să fie unul dintre cele mai accesibile modele. 

În urmă cu aproximativ doi ani, cei de la Bragi visau la o pereche de căști in-ear ca nu aveau nici un fir între ele. Acestea purtau numele de Dash și au fost rezultatul unei campanii de crowdfunding pe Kickstarter încununată de un succes de proporții. O parte din succes s-a datorat faptului că nu doar lipsa fireloc caracteriza Bragi Dash, ci și interfața touch împreună cu abilitatea lor de a monitoriza efortul fizic. În mod evident, putea fi folosite și pentru vorbit la telefon. Singura lor problemă, dacă o puten numi așa, constă în autonomia de doar 3 ore cu toate funcțiile activate.

Încercând să adreseze handicapul autonomiei și să surprindă un public cu un buget redus, Bragi tocmai a anunțat oficial o nouă serie de căști fără fire. Acestea poartă numele foarte neinspirat de Bragi Headphone și pot fi analizate în detaliu în imaginea de mai sus. Similare din punct de vedere estetic cu fratele mai mare, noile Headphone nu mai incorporează o zonă sensibilă la atingere pe una dintre căști. În schimb, ajustarea volumului și închiderea sau recepția apelurilor telefonice se desfășoară prin cele trei butoane discrete de pe casca dreaptă.

În plus sau mai bine zis în minus, Bragi Headphone nu include funcțiile de măsurare a efortului fizic și nici o serie de senzori care erau asociați cu acele particularități. Asta înseamnă că nu vă puteți întoarce capul la dreapta pentru a răspunde unui apel sau către stânga pentru a închide un apel. Aceste particularități se reflectă însă într-un preț mult mai mic, 150 de dolari pentru Headphone, în comparație cu 300 de dolari pentru Dash. Noile căști vor fi disponibile începând cu luna noiembrie și, prin tehnologia Audio Transparency, vă vor ajuta să va ascultați muzica și să fiți ancorați în traficul din împrejurimi.

Citește și:
Sursa: Engadget