Beoplay H5 sunt căștile wireless de invidiat de la Bang & Olufsen

Beoplay H5 sunt căștile wireless de invidiat de la Bang & Olufsen

E destul de dificil să fiți fani Bang & Olufsen când o singură boxă costă cât o mașină, dar noile căști Beoplay H5 s-ar putea să vă tenteze.

Într-o perioadă în care majoritatea producătorilor de gadgeturi au în portofoliu o colecție semnificativă de căști wireless, divizia Play de la Bang & Olufsen tocmai au lansat prima lor pereche in-ear cu Bluetooth. Pe lângă Beoplay H7 și Beoplay H8 cu ANC, care sunt modele over-ear fără fire, noile Beoplay H5 ies în evidență fără probleme.

Pornind de la cablul țesut care îți dă sentimentul că nu are moarte și continuând cu liniile de design care aduc aminte de seria Beoplay H3, aceste căști reprezintă creația designerului Jakob Wagner. Disponibile pentur achiziție în culorile negru și roz – Dusty Rose, noile Beoplay H5 au doar 18 grame cu un cablu de 52 centimetri între ele.

Realizate din aluminiu, aceste căști cu Bluetooth 4.2 suport pentru aptX, aptX-LL și AAC ar trebui să se audă foarte bine în deplasare pentru aproximativ 5 ore. După aceea, le puteți încărca cu ușurință folosind un dock magnetic pătrățos foarte atrăgător ce ar trebui să ducă acumulatorii din fiecare cască la 100% în aproximativ două ore.

Menite să redea orice frecvență între 20 Hz și 20 KHz, căștile sunt construite în jurul unor drivere de 6,4 milimetri în diametru de tip electro-dinamic. Sunt livrate cu 7 dopuri de urechi de diferite dimensiuni, dintre care 3 sunt de tip SweatGuard, pentru o și mai bună izolare de mediul ambiant. Nu lipsește din ecuație un microfon omnirecțional, iar rezistența lor la umezeală și praf este altă particularitate ce nu trebuie trecută cu vederea.

Dacă sunteți foarte încântați de ele, datorită magneților din interior, le puteți purta ca pe un medalion în jurul gâtului, cu mențiunea că, dn momentul conectării, acestea vor intra în standby și faceți economie la baterii. Prețul pentru o pereche de Beoplay H5 de la Bang & Olufsen este de 250 de euro și ar trebui deja să le găsiți în magazinele iStyle de la noi, chiar dacă abia au fost anunțate.

BeoPlay-H5-33-1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget