Blindspot e aplicația perfectă dacă vrei să îți hărțuiești anonim prietenii

Blindspot e aplicația perfectă dacă vrei să îți hărțuiești anonim prietenii

Artiști precum Nicki Minaj și Will.i.am au finanțat Blindspot, o aplicație perfectă pentru cei care vor să agreseze anonim persoane din agendă.

,,Oamenii pot cumpăra un cuțit de la Ikea pentru a face o salată sau pentru a înjungia pe cineva, iar Ikea nu ar fi de vină.” Aceasta este una dintre afirmațiile folosite de purtătorul de cuvânt al unei noi aplicații de chat care a început să facă valuri printre utilizatorii de smartphone. ,,Blindspot este o platformă, oamenii o pot folosi pentru dragoste, comedie, romatism sau horror.

Rareori ajung online aplicații care generează o tevatură de o asemenea amploare, mai ales când vine vorba de aplicații gratuite ce sunt folosite pentru chat. Din păcate, modul în care este construită Blindspot include toate ingredientele unei rețete malițioase ce s-ar putea să întruchipeze raiul celor care vor să fie agresivi verbal și să promoveze anonim mesaje încărcate de ură.

În principiu, Blindspot are câteva particularități în comun cu o aplicație lansată în urmă cu câțiva ani, intitulată Secret, dar creația finanțată de nume precum Nicki Minaj, Will.i.am sau Roman Abramovich duce ideea de anonimitate la un alt nivel. Practic, aplicația vă permite să trimiteți mesaje într-un format anonim oricărei persoane din agenda voastră, inițiind în acest fel o conversație. Chiar și dacă destinatarul mesajului nu are aplicația instalată, va fi notificat că a primit un mesaj anonim și va fi invitat să instaleze Blindspot pentru a-l citi. Exceptând partea de anonimitate, care pare să fie foarte bine pusă la punct, puteți folosi Blindspot într-un mod similar cu WhatsApp sau Facebook Messenger, pentru a purta conversații în format text cu o altă persoană.

,,Ce ai spune oamenilor pe care îi cunoști dacă ai fi anonim?”, aceasta este descrierea aplicației din Google Play și App Store. Aplicația este gratuită și a ajuns deja la numărul foarte generos de 700.000 de utilizatori într-un timp foarte scurt. Pe de altă parte, dezbaterea pe marginea sa va dura foarte mult.

blindspot

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: