Blade Runner 2049 îți ridică tensiunea din primul trailer

Anul viitor se pregătește a fi unul foarte interesant pentru amatorii de SF-uri, iar Blade Runner 2049 este doar unul dintre exemplele pe care merită să le așteptați.

În 2017 vor fi lansate câteva SF-uri originale, precum Valerian and the City of a Thousand Planets al lui Luc Besson. Tot atunci, va avea premiera lung metrajul Ghost in the Shell cu Scarlett Johansonn și, desigur, un nou film din seria Star Wars. Un grup dedicat de fani așteaptă însă reinventarea filmului Blade Runner pentru o nouă generație de fani.

Filmul original a avut premiera în 1982 și a fost regizat de Ridley Scott, cu Harrison Ford în rolul principal. Pe Scott s-ar putea să-l știți din postul de creator al unor pelicule ca Alien, The Martian sau Gladiator.  Pentru Blade Runner 2049 se pare că se va implica doar în poziția de producător, o particularitate importantă pentru cei care își doreau un stil vizual similar cu cel al filmului original. Povestea noului film va fi de asemenea redactată de Ridley Scott.

Filmul original Blade Runner a fost inspirat de romanul lui Phillip K. Dick – Do Androids Dream of Electric Sheep?, iar o parte dintre acele caractere vor reveni pe ecrane în 2017. Dick a scris și The Man in High Castle, serialul ce face valuri pe Amazon Prime.

Din trailer, ne putem da seama de câteva similarități între Blade Runner și Blade Runner 2049, cea mai importantă fiind revenirea lui Harrison Ford. Rolul principal de această dată va fi însă ocupat de Ryan Gosling. Distribuția îi mai include pe Jared Leto (Suicide Squad), Ana de Armas și Robin Wright (House of Cards). Acțiunea noului film va începe la 30 de ani după povestea originală, iar caracterul principal – Blade Runner, va încerca să-l găsească pe Rick Deckard pentru a afla câteva secrete foarte importante.

Premiera pentru Blade Runner 2049 va avea loc pe 6 octombrie 2017. Ca urmare, mai aveți mult de așteptat.

Alexandru Puiu
07:55 20.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video