Ridley Scott descrie prima scenă din viitorul Blade Runner

Ridley Scott descrie prima scenă din viitorul Blade Runner

Regizorul britanic a descris prima scenă din mult așteptata continuare a filmului Blade Runner din 1982.

De curând, Ridley Scott a avut ocazia de a discuta în cadrul AFI Film Fest despre continuarea unuia dintre cele mai cunoscute filme din toate timpurile. Blade Runner, regizat în anul 1982, a reușit pe parcurs să adune un număr uriaș de fani și a fost chiar selectat de către Biblioteca Congresului pentru a fi păstrat în Registrul Național de Film din America datorită ”importanței sale culturale, istorice și estetice”. În legătură cu continuarea sa, Ridley Scott nu s-a ferit să ofere câteva detalii interesante.

Astfel, filmul va debuta prin câteva cadre cu o fermă, similară celor pe care le putem vedea în spațiile rurale din vestul Statelor Unite. La un moment dat, o mașină zburătoare (probabil similară celor pe care le-am putut vedea în primul film) își face apariția, iar din aceasta coboară nimeni altul decât Rick Deckard (jucat inițial de Harrison Ford).

Conform Polygon, Scott a menționat că o persoană necunoscută se apropie la un moment dat de Deckard, însă nu aflăm identitatea acesteia. În noul Blade Runner, alături de Harrison Ford, îl vom vedea și pe Ryan Gosling. Blade Runner 2 va fi regizat de Dennis Villeneuve, iar director de imagine va fi Roger Deakins. Acesta are un portofoliu de invidiat, fiind director de imagine pentru unele dintre cele mai apreciate filme lansate vreodată. Printre ele se numără ”The Shawshank Redemption”, ”No Country for Old Men”, ”Skyfall” și ”A Beautiful Mind”.

Citește și: