Black Friday 2016: eMAG vinde abonamente la curent electric

Black Friday 2016: eMAG vinde abonamente la curent electric

Black Friday 2016 la eMAG vine cu o premieră, magazinul online oferind acum pachete de servicii de furnizare a energiei electrice.

În urmă cu trei ani de zile, eMAG surprindea pe toată lumea și vindea în premieră mașini în Vinerea Neagră. În acest an, comerciantul vine cu încă o ofertă interesantă, grație unei colaborări cu cei de la E.On Energie România. Astfel, Black Friday 2016 la eMAG va include, printre altele, o mie de pachete de furnizare de energie electrică pentru care, timp de 6 luni, factura este zero.


Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2016 la eMAG si alte magazine online din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.


Conform informațiilor oficiale, abonamentele se numesc E.ON Lite, sunt destinate consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică va fi încheiat pe o perioada un an, cu posibilitate de prelungire. ”După perioada de gratuitate de o jumătate de an, clienții vor beneficia de un preț special  de furnizare (de 0,19 lei /kWh), în această perioada având posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor”, scrie E.ON într-un comunicat.

După cum era de așteptat, pachetele respective vor putea fi accesate în ziua de 18 noiembrie, atunci când vor începe reducerile de Black Friday 2016 la eMAG, clienții urmând a fi contactați în perioada cuprinsă între 21 noiembrie și 9 decembrie de către consultanții E.ON pentru încheierea, prin telefon, a contractelor de furnizare.

„Ne-am dorit să venim cu ceva nou și să fim prezenți în locurile preferate de clienți și de aceea ne-am orientat spre eMAG.ro – partenerul nostru în acest proiect. Dorim sa fim promotori în ceea ce privește simplificarea procesului de cumpărare de pachete de utilități, dar și în ceea ce privește conștientizarea consumatorilor casnici privind posibilitatea schimbării furnizorului”, declara Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România.

Din câte se pare, cei care vor achiziționa pachetele vor avea parte de un cont personal pe platforma E.ON Myline, care va fi activat automat, și vor avea acces la factura electronică și informări prin email privind facturile de energie electrică. În cazul în care vrei să ai o experiență cât mai bună de Black Friday 2016 la eMAG și ceilalți comercianți, poți citi aici câteva sfaturi utile.