Black Friday 2016: eMAG nu îți permite să vezi ofertele dacă folosești AdBlock

Black Friday 2016: eMAG nu îți permite să vezi ofertele dacă folosești AdBlock

De Black Friday 2016, eMAG vrea să se asigure că oamenii care accesează site-ul său nu folosesc programe de timp AdBlock.

Cu ocazia Black Friday 2016, eMAG le-a pregătit clienților care accesează site-ul său câteva surprize. Unele dintre acestea sunt plăcute (un bun exemplu fiind ocazia de a cumpăra pachete de servicii de furnizare a energiei electrice), altele sunt mai puțin plăcute. Printre acestea din urmă se numără limitarea accesului utilizatorilor de programe care blochează reclamele.

eMAG nu te mai lasa sa folosesti majoritatea site-ului cu ad-blocker… from Romania

După cum puteți vedea mai sus, utilizatorul de Reddit ”GlacialDoom” a observat că site-ul comerciantului nu mai afișează secțiunea specială cu oferte celor care folosesc ad-blocker-e. În rest, se pare că utilizatorii pot naviga în mod normal pe site. Iar în cazul în care vreți să vă informați în legătură cu reducerile de Black Friday, nu trebuie decât să faceți click pe ”Promoțiile Săptămânii”.


Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2016 la eMag si alte magazine online din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.


În urmă cu ceva vreme, am aflat că Black Friday 2016 la eMAG va fi organizat în data de 18 noiembrie 2016. Aceasta este cea de-a a șasea ediție a ”sărbătorii reducerilor” în România. Vinerea Neagră a fost organizată prima dată în țara noastră în 2011, iar eMAG a fost cel care a dat startul acestui curent.

Pentru a se asigura că produsele comandate ajung cât mai repede la clienți, reprezentanții companiei au spus că au făcut parteneriate cu șase firme de curierat din România și că livrările vor fi făcute în termen de 10 zile. Pe lângă asta, cei care comandă produse de Black Friday 2016 de la eMAG le vor putea ridica din cele 11 showroom-uri și din cele 202 puncte de livrare de la Poșta Română.

Aici veți găsi toate articolele noastre despre Black Friday 2016.

Citește și: