Amazon Prime Photos îți permite să-ți ajuți prietenii cu spațiu în cloud

Amazon Prime este un serviciu care a evoluat enorm în ultimii ani, și fiecare componentă din acest pachet pare să justifice abonamentul anual de 99 de dolari. Ține doar de voi ce funcții vă încântă mai mult.

Inițial, când Amazon a introdus serviciul Prime, în urmă cu foarte mulți ani, respectiva taxă facilita expedierea și livrarea mult mai rapidă a coletelor către abonați. Între timp, contra sumei de 99 de dolari, primiți spațiu de stocare în cloud, beneficiați de o colecție foarte stufoasă de filme și seriale și aveți acces la un serviciu online de streaming audio cu posibilitate de download. Ca un beneficiu suplimentar, Amazon Prime este printre singurele servicii de streaming video cu abonament care vă permite să descărcați filme sau seriale pentru o vizionare ulterioară offline pe smartphone sau tabletă.

O componentă foarte atractivă a pachetului Amazon Prime poartă numele de Prime Photos și facilitează backup-ul în cloud a fotografiilor voastre, atât de pe computer, cât și de pe smartphone sau tabletă. În mod evident, este vorba de spațiu nelimitat, iar pentru a vă motiva și mai mult să vă abonați, Amazon tocmai a introdus o nouă funcție intitulată Family Vault.

Aceasta din urmă permite unui abonat la Amazon Prime să-și partajeze spațiul nelimitat de stocare pentru fotografii cu până la 5 prieteni și membri ai familiei. Respectivii nu vor plăti nici un fel de taxă pentru a profita de spațiul nelimitat, cu condiția să se rezume la fotografii. Aveți și permisiunea să urcați pe Amazon alte tipuri de fișiere prin Family Vault, dar în acele circumstanțe, veți fi nevoiți să împărțiți 5GB de spațiu, toți cinci. Scopul acestei limitări este de a preveni abuzul.

,,Am lansat Family Vault pentru a face procesul de stocare și partajare în siguranță a amintirior favorite mult mai ușor pentru membrii familiei.” Aceasta este motivația oficială conform lui David Nenke, directorul Prime Photos din cadrul Amazon. Pentru a vedea despre ce este vorba în acest update și pentru testa noua funcție Prime Photos, folosiți acest link.

Alexandru Puiu
03:39 20.10.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video