Mozart in the Jungle e disponibil gratuit în acest weekend

Mozart in the Jungle e disponibil gratuit în acest weekend

Marele căștigător de la Globurile de Aur de duminica trecută a fost Mozart in the Jungle, iar în acest weekend îl puteți urmări și voi gratuit. 

Cum se întâmplă deja de câțiva ani, serviciile de streaming au plecat cu cele mai multe premii duminică de la gala decernării Globurilor de Aur. Pe primul loc a ieșit Amazon cu un serial mai puțin popular, chiar și în Statele Unite ale Americii, intitulat Mozart in the Jungle. Acesta a luat locul Transparent, o altă creație Amazon, care în 2015 a plecat cu premii similare de la evenimentul desfășurat în Los Angeles.

În orice caz, pentru a celebra performanța serialului, Amazon vă permite să-l vizionați în întregime, complet gratuit, fără nici un fel de restricție de geolocație, în acest weekend. În mod obișnuit, Mozart in the Jungle este disponibil doar abonaților la Amazon Prime, un serviciu ce costă 99 de dolari pe an și este disponibil doar în SUA, Angla, Japonia, Austria și Germania.

În total, veți avea acces în acest weekend la două sezoane de Mozart in the Jungle până duminică la ora 23:59. Gestul celor de la Amazon este cu atât mai drăguț cu cât, cel de al doilea sezon a fost postat pe serviciul de streaming al companiei americane doar în urmă cu câteva săptămâni și ar fi trebuit să funcționeze ca un motiv în plus pentru a genera abonați noi. În contextul în care cei mai mulți ce vor viziona serialul în acest weekend nu se vor afla într-unul dintre teritoriile care suportă noi abonați la serviciu, este evident că acest gest este doar unul de generozitate, fără motive ulterioare.

Disponibilitatea gratuită pentru streaming a Mozart in the Jungle nu este fără precedent pentru Amazon. În 2015, când Transparent a câștigat un număr semnificativ de Globuri de Aur, oficialii companiei americane l-au oferit de asemenea pentru streaming celor care nu erau abonați. Aici veți putea urmări serialul în weekend.