Windows RT va mai primi o actualizare înainte de lansarea Windows 10

, 29 Iun, 18:08

Dintre toate sistemele de operare lansate de Microsoft pe parcursul timpului, Windows RT poate fi considerat cel mai prost.

Windows RT, sistemul gândit de Microsoft pentru tabletele care nu puteau să ruleze o versiune ”full” a Windows 8 le oferea utilizatorilor să interacționeze numai cu interfața Metro și să se folosească numai de aplicații din Windows Store, nu și de programele clasice.

Evident, dispozitivele cu acest sistem de operare nu au prins la public, dar asta nu înseamnă că nu există câțiva ”rătăciți” pe lumea asta. Pentru aceștia, Microsoft a promis că va mai oferi o actualizare la Windows RT, în preajma lansării Windows 10, pe 29 iulie.

Deocamdată nu se știe la ce se pot aștepta utilizatorii de RT de la acest update, dar cu siguranță nu vor trece la Windows 10, deoarece procesoarele pe arhitectură ARM (care pun în funcțiune gadgeturile cu RT) nu pot susține noul sistem de operare.

Totuși, utilizatorii s-ar putea trezi cu browserul Edge, cu funcția Continuum, dar nu și cu Cortana.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail