Windows 10 va fi gratuit, dar licența ta depinde de Windows Insider

Windows 10 va fi gratuit, dar licența ta depinde de Windows Insider

Dacă nu aţi obosit să fiţi duşi cu zăhărelul de cei de la Microsoft în legătură cu existenţa unei posibilităţi de a rula Windows 10 gratuit, există câteva informaţii noi.

De câteva zile au apărut pe internet tot mai multe informaţii legate de posibilitatea primirii unei dacă v-aţi înscris în trecut în programul Windows Insiders şi aţi testat o versiune Technical Preview a noului sistem de operare. Pentru că era evident că se va abuza de acest sistem într-un mod barbar, nu a trecut mult timp până când

Acum, printr-un nou update adus postării de pe blogul oficial Microsoft Windows, situaţia s-ar putea să se fi lămurit pentru totdeauna. În definitiv, devenise deja penibil jocul de-a şoarecele şi pisica, uite licenţa, nu-i licenţa. Ideea este următoarea. În continuare rămâne valabil anunţul de acum câteva luni referitor la cei care au o licenţă validă de Windows 7 sau Windows 8.1. Aceştia vor fi eligibili pentru upgrade gratuit la Windows 10 începând cu 29 iulie.

Dacă sunteţi înscrişi în programul Windows Insiders şi folosiţi în prezent o versiune Preview de Windows 10, începând cu 29 iulie veţi primi în continuare actualizări către alte versiuni preview gratuit. Toate acele versiuni vor avea un termen de valabilitate, după care vor expira. Vestea bună este că noi versiuni beta vor fi lansate înainte să expire vechile versiuni. Ca urmare, puteţi rula Windows 10 gratuit pentru totdeauna, cu condiţia să acceptaţi că veţi fi participanţi la toate experimentele Microsoft, rulând un SO în variantă beta.

În cazul în care v-aţi decis vreodată să dezactivaţi actualizările automate, sistemul vostru de operare va expira. Per ansamblu, e bine de ştiut că oficialii Microsoft nu au minţit în prima postare pe blogul companiei, ci pur şi simplu au omis întregul adevăr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: