Viteze 4G la încheietură: LG a lansat primul său smartwatch LTE

Viteze 4G la încheietură: LG a lansat primul său smartwatch LTE

LG Watch Urbane LTE este primul smartwatch de pe piață care beneficiază de conectivitate 4G și va fi dotat cu un sistem de operare bazat pe WebOS.

LG Watch Urbane LTE a fost anunțat recent de companie coreeană și este primul smartwatch de pe piață capabil să se conecteze la o rețea 4G. La fel de interesant este, însă, și sistemul de operare care rulează pe acest dispozitiv. De această dată, LG nu a apelat la Android Wear ci a optat pentru LG Wearable Platform. Conform celor de la CNET, acesta din urmă a fost dezvoltat pe baza WebOS.

Din punct de vedere al specificațiilor, acesta se aseamănă foarte mult cu modelul standard LG Watch Urbane. Avem parte de același ecran rotund de 1,3 inci și de același procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, alături de 4GB pentru stocarea datelor. Dar diferențele sunt cele care fac din LG Watch Urbane LTE un ceas inteligent atrăgător. În primul rând, datorită conectivității LTE puteți trimite mesaje și apela alte persoane. De asemenea, acesta este dotat cu NFC așa că pe viitor utilizatorii ar putea efectua plăți cu ajutorul său.

lg watch urbane lte cover

Bateria de 700 mAh va avea o autonomie considerabilă, suficient de mare pentru ține telefonul pornit în modul stand-by pentru câteva zile. LG Watch Urbane LTE va avea trei butoane fizice pe margine: cel de sus va fi pentru setări, cel din mijloc va alterna între ceas și aplicații, iar cel de jos va trimite un mesaj de urgență către un număr de telefon pe care îl introduceți. Mai multe informații în legătură cu LG Watch Urbane LTE vom afla în cadrul MWC 2015, eveniment în cadrul căruia producătorul coreean are de gând să îl prezinte.

Citește și:
Etichete: