LG a anunţat patru smartphone-uri noi înainte de MWC 2015

LG a anunţat patru smartphone-uri noi înainte de MWC 2015

Cu doar câteva zile înainte de târgul MWC 2015 de la Barcelona, cei de la au anunţat oficial patru noi smartphone-uri mid-range cu specificaţii decente.

Cu doar câteva zile înainte de cel mai important evenimentul al anului în materie de lansări de gadgeturi mobile, LG ignoră tiparul Mobile World Congress şi anunţă patru smartphone-uri noi. Deşi nu ştim cu siguranţă motivul din spatele acestei lansări, este foarte probabil că gestul sud coreenilor să aibă ca scop creşterea interesului pentru un nou vârf de gamă pe care ar urma să-l vedem la MWC 2015, în Barcelona.

În ordine crescătoare a diagonalei, cei de la LG au anunţat LG Joy cu un display de 4 inci, LG Leon cu 4,5 inci, LG Spirit, care face saltul până la 4,7 inci şi măricelul LG Magna. Acesta din urmă este construit în jurul unui panou de 5 inci. Cel mai puţin performant şi probabil cel mai ieftin dintre ele este LG Joy, un smartphone ce va fi disponibil în două variante, cu un procesor quad core tactat la 1,2 GHz sau dual core tactat la 1,2 GHz. Cele două camere prezente pe o parte şi alta a LG Joy vor fi de 5 megapixeli şi 0,3 megapixeli – VGA.

Celelalte trei aparate, cu excepţia diagonalei, vor împărtăşi cele mai multe specificaţii. În funcţie de operatorul pe care vor fi folosite, toate vor fi lansate într-o variantă pentru reţele 3G, cu un procesor quad core la 1,2 GHz şi o a doua variantă pentru reţele 4G LTE, cu un procesor quad core la 1,3 GHz. Toate vor fi preinstalate cu şi vor avea camere din ce în ce mai bune, proporţionale cu diagonala. LG Magna va avea o cameră frontală de 5 megapixeli, LG Spirit – 1 megapixel, iar LG Leon vă va obliga la selfie-uri de calitate VGA.

Nu au fost anunţate şi preţuri pentru aceste aparate, dar având în vedere specificaţiile tehnice, ar trebui să fie destul de accesibile.

Citește și: