Tot ce trebuie să ştii despre BlackBerry Venice cu Android

Tot ce trebuie să ştii despre BlackBerry Venice cu Android

La mai puţin de 24 de ore după ce un set complet de imagini cu BlackBerry Venice a ajuns pe internet, aflăm şi specificaţiile complete ale aparatului.

În continuare nu a fost confirmat oficial de cei de la BlackBerry şi tot nu ştim momentul exact în care va ajunge în mâinile doritorilor. Cu toate acestea, BlackBerry Venice continuă să facă valuri online şi să trezească interesul celor care şi-au pierdut de mult timp încrederea în smartphone-urile canadienilor. În definitiv, va fi primul BlackBerry cu sistem de operare Android, iar cu un pic de noroc vă va impresiona suficient încât să-l achiziţionaţi.

Faţă de ieri, astăzi avem parte de o nouă imagine cu telefonul postată de cei de la PhoneArena şi un set complet de specificaţii hardware, care până acum au fost un mister. Partea de procesare din BlackBerry Venice va fi asigurată de o combinaţie foarte potentă între un Qualcomm Snapdragon 808, acelaşi din LG G4 şi 3GB RAM. Camera principală va avea 18 megapixeli, dar, mai important decât atât este faptul că va incorpora un sistem avansat de stabilizare optică. Autonomia va asigurată de o baterie mai mare de 3000 mAh, în timp ce display-ul, deşi momentan are o diagonală necunoscută, va fi Quad HD cu o rezoluţie de 1440 x 2560 pixeli.

Sursa citată pentru aceste informaţii a definit telefonul ca fiind ,,un dispozitiv uimitor”, iar ,,securitatea oferită este peste orice altceva”, particularităţi care par destul de plauzibile. Până şi CEO-ul BlackBerry, John Chen a afirmat că nu gigantul pe care îl conduce nu va produce un smartphone cu Android dacă nu este suficient de sigur.

BlackBerry Venice va avea parte de o lansare globală în luna noiembrie a acestui an. Chiar dacă nu ştim ce operatori locali îl vor comercializa, în SUA va ajunge în portofoliul celor patru operatori importanţi din teritoriu.
blackberry venice android

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: