BlackBerry Venice cu Android, detaliat în noi imagini

BlackBerry Venice cu Android, detaliat în noi imagini

Cei care erau curioşi de designul iminentului BlackBerry Venice, primul dispozitiv BlackBerry cu Android, vor fi bucuroşi să vadă imaginile de mai sus.

După câteva săptămâni în care am analizat în detaliu tot felul de speculaţii legate de smartphone-ul BlackBerry cu Android, se pare că vedem în sfârşit şi o versiune funcţională a respectivului gadget. Va purta numele de BlackBerry Venice, iar primele imagini cu el în funcţiune au fost postate în urmă cu câteva zile de Ba Minh Duc din Vietnam.

Dacă imaginile se dovedesc autentice şi au puţine şanse să nu fie, BlackBerry Venice, pe lângă faptul că va rula o versiune recentă de Android modificată de BlackBerry pentru securitate sporită, va avea şi un design original. În amintirea vremurilor de mult apuse, acesta va fi un slider, un telefon care are la bază un sistem glisant prin care este dezvăluită o tastatură hardware QWERTY. În plus, tot acum vedem în detaliu camera principală de 18 megapixeli de pe spatele smartphone-ului asistată de un sistem de două bliţuri LED.

În altă ordine de idei, designul acestui smartphone este destul de diferit faţă de randările pe care le-am văzut în trecut cu BlackBerry Venice. Terminalul pare să fie un pic mai gros faţă de cât ne aşteptam, iar butonul de power a fost mutat de pe rama superioară pe lateral. În definitiv, nu este exclus ca acesta să fie un prototip pentru telefonul BlackBerry cu Android, iar designul final al produsului comercial să mai sufere modificări mai mici sau mari mare înainte de lansarea sa oficială. Să sperăm doar că va fi suficient pentru ca BlackBerry să revină pe linia de plutire la capitolul profitabilitate.