Sony anunta o noua serie casti multi functionale – Walkman WH [VIDEO]

Sony anunta o noua serie casti multi functionale – Walkman WH [VIDEO]

Conceptul de Walkman a evoluat enorm in ultimii ani.  tocmai a introdus in aceasta linie de aparate hibridele NWZ-WH505 si NWZ-WH303.

Sony NWZ-WH505 casti hibrid lansare

Se pare ca nu mai este suficient sa lansezi dispozitive noi, acum trebuie sa anunti clase complet noi de produse. Pe aceasta filozofie, cei de la Sony au doua perechi de casti care, desi par obisnuite, mai au doua functii foarte importante.

Pe langa partea de auditie de la orice gadget prin intermediul unui fir, seria de produse de la Sony mai include un player de MP3-uri cu 16GB (modelul WH505), respectiv 4GB (modelul WH303) de spatiu intern de stocare. De acolo pot reda MP3-uri, WMA-uri, AAC-LC si Linear PCM. Cea de-a treia functie a acelorasi gadgeturi este legata de redarea de continut audio prin boxe. Printr-un switch aflat in partea de jos a castilor, le puteti transforma intr-o serie de boxe xLoud cu functionalitate de audio surround folosind tehnologia Virtualphones.

Pentru incarcare, folosesc un cablu microUSB si tot acesta este folosit pentru a le incarca cu muzica.

La capitolul diferente, pe langa capacitate, seria WH303 este disponibila atat pe alb, cat si pe negru. De asemenea, plaja de frecvente redate este egala cu 5 – 25.000Hz in cazul NWZ-WH505, in timp ce modelul care probabil va fi mai ieftin, desi nu avem inca aceasta informatie, se va rezuma la 30 – 20.000 Hz.

Autonomia este specificata la 20 de ore pentru ambele versiuni, in timp ce, printr-o incarcare rapida de trei minute obtineti in caz de urgenta o ora de auditie.

Pe sistemul cele mai bune boxe sunt cele pe care le ai cu tine””, sunt curios daca sunt suficient de puternice sa te poti uita cu ele la un film cu prietena.

Sony NWZ-WH303 casti hibrid lansare

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: