Selfie de acolo unde nici Soarele nu ajunge: Acesta este ”bățul” de selfie special

Selfie de acolo unde nici Soarele nu ajunge: Acesta este ”bățul” de selfie special

Un băț de selfie mai puțin convențional le permite utilizatorilor să captureze materiale video dintr-un loc mai puțin accesibil dispozitivelor electronice.

Cei de la Independent au niște afirmații extrem de amuzante legate de noul aparat. ”Acest dispozitiv oferă oportunitatea inedită de a fi la telefon cu organele genitale ale altcuiva” și ”Încă o dovadă că singurul scop al umanității este să facă selfie-uri în orice loc posibil” sunt doar câteva dintre acestea. Este vorba aici despre noul vibrator cu cameră Svakom Gaga.

Svakom Gaga poate înregistra materiale video din interiorul vaginului, materiale care pot apoi fi copiate pe calculator. De asemenea, vibratorul se sincronizează cu FaceTime, așa că utilizatorii vor fi capabili de a transmite imagini în timp real cu ajutorul lui. Declarația unui oficial al Lovehoney, compania care se ocupă de comercializarea dispoztivivului, spune totul despre Svakom Gaga: ”Le permite oamenilor să-și cunoască trupul în întregime datorită imaginilor extrem de clare pe care le obține”.

Noul vibrator-selfie stick va fi disponibil pentru aproximativ 120 de lire în Marea Britanie, iar, conform celor de la Independent, sunt destule persoane interesate de el. Review-urile până acum au fost foarte bune, unii dintre numeroșii clienți satisfăcuți declarând chiar că acesta ar putea fi utilizat pe viitor în ginecologie dacă se efectuează teste preliminare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: