Samsung se bucură la lucrurile simple: Sărbătorește recorduri mondiale de selfie

Samsung se bucură la lucrurile simple: Sărbătorește recorduri mondiale de selfie

Zilele trecute, cei de la au intrat în Cartea Recordurilor Guiness după ce au depăşit un record mondial legat de selfie-uri realizate în 24 de ore.

La doar câteva zile după ce Samsung a anunţat nişte rezultate financiare dezamăgitoare pentru divizia sa de mobile, aceeaşi companie celebrează realizarea unui record mondial în materie de selfie-uri. Având în vedere că acest tip de fotografii continuă să fie la modă, gestul gigantului sud coreean ar putea funcţiona ca o metodă de promovare foarte creativă pentru două dintre smartphone-urile sale din seria Galaxy A.

În cadrul unui eveniment desfăşurat simultan în Johannesburg şi Cape Town, în Africa de Sud, Samsung a intrat în Cartea Recordurilor Guiness pentru cele mai multe selfie-uri realizate în doar 24 de ore. În respectivul context, folosind doar două telefoane Samsung Galaxy A3 şi Samsung Galaxy A5, au fost imortalizate nu mai puţin de 12.803 selfie-uri. Această valoare a fost cu 3.000 de fotografii mai mare decât recordul stabilit anterior. Cu o medie de 533 de selfie-uri pe oră, performanţa cu siguranţă nu este una neglijabilă.

Pentru a celebra recordul, cei de la Samsung au premiat 100 de participanţi la eveniment cu smartphone-uri , ambele dispozitive fiind lansate spre finele anului trecut. În definitiv, totul poate fi perceput ca un truc de marketing, dar având în vedere că în urmă cu aproximativ un an, la premiile Oscar, au mai făcut istorie un selfie care a depăşit toate recordurile de popularitate pe Twitter, aceste imagini le-ar putea purta noroc sud coreenilor.

Un review pentru Samsung Galaxy A5 ai pe „Playtech“ aici.

Samsung Galaxy A5 - review Playtech (1)

Citește și: