Un tânăr a fost arestat şi acuzat de o crimă, după un selfie trimis pe Snapchat

Un tânăr a fost arestat şi acuzat de o crimă, după un selfie trimis pe Snapchat

Cultura selfie-urilor a luat o turnură macabră zilele trecute, după ce un tânăr care a trimis un selfie prin a fost acuzat de o crimă şi arestat.

Un tânăr de 16 ani din Jeanette, statul Pennsyilvania a fost arestat zilele trecute după un gest pueril care s-ar putea să-l coste o lungă perioadă din viaţă petrecută în spatele gratiilor.

Maxwell Marion Morton este acuzat de crimă pentru că şi-a împuşcat un coleg de liceu, a imortalizat momentul după confirmarea decesului şi a trimis respectiva imagine unui prieten. După ce l-a împuşcat în faţă pe Ryan Mangan a făcut un selfie cu victima şi s-a mândrit cu realizarea sa. Destinatarul macabrei fotografii, înainte ca aceasta să se şteargă automat pentru că a fost , a făcut imediat o captură de ecran. Nu a durat mult până când mama respectivului a înaintat captura către poliţie, ducând la arestarea lui Maxwell.

La această oră, Marion Morton este acuzat pentru crimă premeditată de gradul I şi posesie de arme de foc. Pentru că le-au făcut muncă de poliţie mult mai uşoară, după ce au primit imaginea, procurorii din teritoriu, Westmoreland County District Attorney, au clasificat acea dovadă ca fiind vitală în condamnarea acuzatului. Merită avut în vedere că, luând în calcul vârsta de 16 ani, Morton este condamnat ca adult.

Trecând peste ideea că o imagine face cât 1000 de cuvinte, pentru a spulbera orice dubiu, Maxwell Marion Morton s-a lăudat şi în cuvinte prin intermediul Snapchat de realizarea sa.

Citește și: