Samsung lansează pe piață o nouă serie de monitoare cu design minimalist

Samsung lansează pe piață o nouă serie de monitoare cu design minimalist
15:45 12.02.2015

Samsung a prezentat în Europa noua gamă de monitoare și soluții de afișaj digital în cadrul evenimentului Samsung Forum.

Printe modele prezentate acolo au s-au numărat și monitoarele curbate cu rezoluție UHD. Mai mult, Samsung a prezentat și a doua generație de soluții de afișaj digital pentru companii mici și mijlocii – SHOP TV, în varianta de 55 de inci. Acesta beneficiază de un design elegant și de un sistem integrat de control al conținutului (Content Management System), De asemenea, RH55E le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza mesajele afișate.

„Cele mai noi monitoare și soluții de afișaj digital Samsung creează noi posibilități pentru utilizatori și pentru mediul de afaceri deopotrivă. Acestea reprezintă instrumente inovatoare pentru utilizatorii care vor să devină mai eficienți în atingerea obiectivelor de business,” a declarat Sorin Manea, directorul diviziei Enterprise Business din cadrul Samsung Electronics România. „Suntem nerăbdători să explorăm noi posibilități și să le prezentăm partenerilor și distribuitorilor viziunea noastră pentru soluții digitale smart.”

Samsung

Monitoare curbate

Samsung aparent mizează în continuare pe tehnologia ecranelor curbate care, conform acestora, vor oferi ”o experiență de vizualizare captivantă și confortabilă datorită ecranelor a căror curbură se aseamănă cu cea naturală a ochilor.” Dintre modelele noi lansate merită amintite cel de 34 inci, SE790C, cu un aspect ratio de 21:9, precum și monitoarele de 27 de inci SD590C și SE510C.

Modelul SE790C are o curbură optimizată și a fost premiat recent cu titlul „Award for Samsung’s Curved Monitor Validation with Eye Comfort”, în timp ce monitoarele curbate SD590C și SE510C au un design în formă de T și dispun de funcția „eye mode” care aparent optimizează consumul de conținut multimedia.

Samsung

Monitoare UHD

Samsung a lansat și modelul UD970, primul său monitor profesional, cu o diagonală de 31,5 inci. Avem de-a face cu un monitor LED care, conform Samsung, permite o redare precisă a culorilor. Pentru mediul business, Samsung a lansat și modelul SD850, disponibil în două variante, de 27 și 32 inci, ambele cu rezoluție Wide QHD. Gama este completată de modelele SE360 și SE390, care au un design elegant, curbat și sunt disponibile în variante de 23,6 și 27 inci.

SHOP TV și alte soluții profesionale de afișaj digital

La Samsung Forum a fost lansată a doua generație de soluții de afișaj digital pentru afaceri mici și mijlocii – Samsung SHOP TV, Gama RH55E. Acesta are un ecran LED de 55 de inci și vine cu o garanție de trei ani. Gama aceasta mai include RM48D de 48 inci, prima generație de SHOP TV, creat pentru activitate continuă de până la 16 ore pe zi.

Samsung

loading...