Samsung Galaxy S6 are pagină de suport: Ce informații au apărut în legătură cu viitorul telefon

Samsung Galaxy S6 are pagină de suport: Ce informații au apărut în legătură cu viitorul telefon

Samsung Galaxy S6, probabil cel mai așteptat telefon al momentului, a apărut de curând pe site-urile oficiale Samsung din Suedia și Finlanda.

Data de 1 martie este din ce în ce mai aproape, iar informațiile despre Samsung Galaxy S6 sunt din ce în ce mai multe. În ciuda tuturor zvonurilor, imaginilor și benchmark-urilor apărute, conform celor de la Forbes, coreenii încă nu au confirmat oficial existența acestui telefon. În schimb, pe site-urile oficiale Samsung din Suedia și Finlanda au apărut două pagini de suport pentru două dispozitive diferite: SM-G920X și SM-G925X. Cel mai probabil, este vorba despre Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge.

collage samsung galaxy s6 11

După cum era de așteptat, nicio poză nu a fost inclusă, dar în acest fel a fost confirmată existența a două device-uri. Iar din punct de vedere al performanțelor, acestea ar putea fi superioare oricărui smartphone de pe piață. Un benchmark apărut pe AnTuTu a scos la iveală un alt dispozitiv cu indicativul SM-G925W8. Phonearena, scrie că scorul obținut de acesta este cu multe peste oricare altul din trecut, ceea ce ar însemna că procesorul celor de la Samsung ar putea fi superior modelului Snapdragon 810.

collage samsung galaxy s6 1

GForGames vin și ei cu informații interesante conform cărora Samsung Galaxy S6 ar putea beneficia de o cameră foto secundară pe spate, la fel ca HTC One M8. Ca dotări tehnice posibile, Samsung Galaxy S6 va avea cel mai bun procesor Exynos, produs de sud-coreeni, sau un Qualcomm Snapdragon 810, 3GB de memorie RAM, spațiu de stocare de 16GB și mai mare, menținând suportul pentru card microSD, conectivitate 4G și o cameră foto de 16 sau 20 megapixeli cu focalizare prin detecție de fază, ca pe Note 4 și Galaxy S5. Puteți citi mai multe despre Samsung Galaxy S6 pe Playtech aici.