Samsung Gear S2 este mai scump decât Apple Watch

Samsung Gear S2 este mai scump decât Apple Watch

Gear S2 și Gear S2 Classic, cele mai noi smartwatch-uri produse de Samsung vor avea prețuri cel puțin la fel de mari ca Apple Watch.

La IFA, anul acesta, coreenii de la Samsung au lansat primele lor smartwatch-uri cu ecran rotund. Spre deosebire de modelele lansate în trecut, acesta are un avantaj atât din punct de vedere al design-ului, cât și din punct de vedere al funcționalității. După cum se știe, Samsung Gear S2 beneficiază de conectivitate 3G și nu veți avea nevoie de un smartphone pentru a efectua apeluri cu ajutorul lui.

Desigur, unul dintre puținele lucruri pe care nu le aflaserăm după evenimentul din cadrul IFA a fost prețul. Acum, însă, grație celor de la Phonearena, știm și acest ultima detaliu în legătură cu smartwatch-ul Samsung. Și nu este unul care va bucura foarte mulți oameni care își doresc să cumpere dispozitivul. Astfel, varianta standard de Samsung Gear S2 ar avea un preț de 379 de euro în Germania (probabil 349 de euro pe alte piețe) și va fi comercializat  începând cu luna octombrie. Informații similare în legătură cu variante 3G nu au apărut încă.

Click pe poză pentru a citi impresiile noastre despre Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 (6)

Samsung Gear S2 Classic va fi chiar mai scump decât wearable-ul celor de la Apple, urmând a avea un preț de pornire de nu mai puțin de 450 de euro. În aceste condiții, rămâne de văzut ce șanse vor avea noile ceasuri cu asemenea prețuri. Important de menționat este că smartwatch-ul Samsung rulează sistemul propriu de operare Tizen. Cu toate că inițial eram sceptici privind această alegere, preferând să-l fi văzut cu Android Wear, noua interfață Circular UX pare promițătoare și are o serie de aplicații utile. Puteți citi aici mai multe despre Samsung Gear S2.

FOTO feature Android Central

Citește și: